mbase e ka fshiSe kuptoj tatuazhin e ketij
View attachment 361685
mua me ngjan sitting devil
nejse here's a beautiful tattoo
aka Paganini

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !mbase e ka fshiSe kuptoj tatuazhin e ketij
View attachment 361685

te te bej nje çaj kamomili?Per ty kete
View attachment 361683
Per @xhelozi kete
View attachment 361684
Hajt ju befte mire... o koprace..![]()
Sa huq te keq ke , po ti boje pse pyette te bej nje çaj kamomili?![]()
Ke ndryshu shume, je bere zemërgjerë, nga ana tjeter @Bradland s'e di c'te them, me huqet e xhelos.te te bej nje çaj kamomili?![]()
Prit re tme tregoje me sa sheqera e doSa huq te keq ke , po ti boje pse pyet![]()
Ske fare intuitePrit re tme tregoje me sa sheqera e do![]()
Më mire ta gjejë vete..Ske fare intuite![]()
8 sheqerera i thashe se ke 6 muaj qe nuk han embelsiraMë mire ta gjejë vete..![]()
Po ste thashe ta besh me diabet brenda dites
Mjalti ne caj te ngrohte nuk kthehet ne sheqet o abiPo ste thashe ta besh me diabet brenda dites![]()
Na doli dhe kimist taniMjalti ne caj te ngrohte nuk kthehet ne sheqet o abi![]()
Soji im gdhin ketu nese une bej telefonate,e te llogaritesh konjanuk Metaxa ai ma sillte me 12 ☆Me kusht që ti të marrësh Nikon![]()
Un sbona gjoNa doli dhe kimist tani
E mori stafin me qafe![]()
Kshu poUn sbona gjo![]()
Cme akuzoni kot muve juveKshu po![]()