Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Kam njeren qe njoh dhe ka qene i cike e cmendur, por eshte cmendur me shume
Iku ca kohe nga Meksika a ku di une, e filloi nga keto gjerat me natyren, henen, zjarrin. Duke e quajtur te shenjte cdo ceremoni...edhe nje pjate ushqimi te thjeshte ,fillojne e flasin romane
E adhuron mesuesen e saj, me doli prap tani duke e mbajtur ne krah ne pishine per ceremoni te tjera.
Jam me idene qe ok...te provosh gjera sa te bejne te ndihesh me mire, por keshtu iken mileti per lesh 🙄

Kam njeren qe njoh dhe ka qene i cike e cmendur, por eshte cmendur me shume
Iku ca kohe nga Meksika a ku di une, e filloi nga keto gjerat me natyren, henen, zjarrin. Duke e quajtur te shenjte cdo ceremoni...edhe nje pjate ushqimi te thjeshte ,fillojne e flasin romane
E adhuron mesuesen e saj, me doli prap tani duke e mbajtur ne krah ne pishine per ceremoni te tjera.
Jam me idene qe ok...te provosh gjera sa te bejne te ndihesh me mire, por keshtu iken mileti per lesh 🙄

Edhe ne instagram cfare nuk sheh! Njerez te lojtur fare nga fiqiri. Plaka mbi 60 vjec me lingerie duke dance e duke act sexy me ato trupa te trashe ose te holle e me rrudha si shkarpa. Turp e cmenduri e madhe.

Edhe ne instagram cfare nuk sheh! Njerez te lojtur fare nga fiqiri. Plaka mbi 60 vjec me lingerie duke dance e duke act sexy me ato trupa te trashe ose te holle e me rrudha si shkarpa. Turp e cmenduri e madhe.

Ju gjen algoritmi juve apo e kerkoni vete?
Se une per ne Insta shoh gjera te bukura.

Mua me dalin ca plaka shqiptare keshtu...po ku paskan qene
Po del gruaja aty ne ate moshe na flet shkoqur per 🍑 e saj, sa e mire ishte ne rini, sa e mire tani...mbase marrin shume lek dhe leku i menderos robte
Po ca degjenerimi , algoritmi i ka fajet 😛

Po del gruaja aty ne ate moshe na flet shkoqur per 🍑 e saj, sa e mire ishte ne rini, sa e mire tani...mbase marrin shume lek dhe leku i menderos robte
Mua algoritmi me nxjerr Mashen, gomarin, kukulla. S'kam as femije ne shpi 😂
1000122127.jpg

Hahahaha, nje video te hapesh ato te serviren.
“Gelltit nje luge corbe te prishur dhe vjell tere jeten”, kjo pune. 🙈

Back