• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë po bëni në këto momente?

Po kur dalin ca kuzhinierë, edhe gatuajne me ca menyra sensuale… s’po e zgjas edhe une si @Pax-Deorum, se mund te kemi anetare nen 18 ketu.
A rrifet mishi ose pula me shpulla? Allah allah!!
Loverman, ashtu behen $$, jo me pune te ndershme si ti. Lol
Po kur e ferkojne ate brumin dhe i fusin nje gisht brenda

Po s'të kam parë asnjëherë tek konkursi i letërsisë. Ndoshta duhet që të marrësh ndonjëherë pjesë aty, jam kurioz të shoh çfarë mund të shkruash.
Nuk kam talent per letersi artistike une Lucida. Fati im eshte qe kam shijuar te lexuarit.

Nuk kam talent per letersi artistike une Lucida. Fati im eshte qe kam shijuar te lexuarit.
As unë se kam talent letërsinë, por kam tentuar të shkruaj diçka dhe pse nuk kam lexuar libra letrar. Provoje njëherë, ndoshta mund të pëlqehesh. Nxirre ndonjë gjë tek konkursi i letërsisë.

Ja meqe doni ca na nxjerr algoritmi, mua sapo me nxorri kete dhe me solli ne mendje romanin e pare qe kam lexuar ne italisht, dhe mundimin e jashtezakonshem qe pata per te kuptuar kontekstin ne rastet kur nuk dija fjalet.

IMG_1940.jpeg

Ata po e bejne e po paguhen ,ne qe e flasim spo bejme gje
Ta dija qe behej leku duke ferkuar okllahi...🤣🤣🤣
Edhe jane vertete kuzhiniere te mire, por followers i kane vetem prej kesaj metode argetuese qe kane zgjedhur. Psh Cedrik Lorenzen.

Ja meqe doni ca na nxjerr algoritmi, mua sapo me nxorri kete dhe me solli ne mendje romanin e pare qe kam lexuar ne italisht, dhe mundimin e jashtezakonshem qe pata per te kuptuar kontekstin ne rastet kur nuk dija fjalet.

View attachment 361884

Edhe ne na i nxjerr keto, edhe Mashen, edhe art te vertete, por ne jemi “moderne”, na pelqen te diskutojme ato qe lexove me siper. 🤣🤪

Edhe ne na i nxjerr keto, edhe Mashen, edhe art te vertete, por ne jemi “moderne”, na pelqen te diskutojme ato qe lexove me siper. 🤣🤪
Shiko se edhe kuzhina eshte nje fushe shume e rendesishme per t’u aplikuar. 🤣

Back