Mia@
V.I.P
Personalisht si femer nuk mund te them cilat raste dominojne.Sigurisht qe ka perjashtime dhe rastet ndryshojne,por po flasim per fenomenin dominues sot.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Personalisht si femer nuk mund te them cilat raste dominojne.Sigurisht qe ka perjashtime dhe rastet ndryshojne,por po flasim per fenomenin dominues sot.
Nuk eshte fjala vetem per dhenien e qumeshtit por tendenca individualiste ku familja po kalon ne plan te trete e te katert. Njerezit po largohen nga vlerat e verteta. Ketu e kam fjalen. Nuk e kam me statistikat sepse ato dihen se si jane ne vendet e zhvilluara dhe si jane ne vendet e varfera.Personalisht si femer nuk mund te them cilat raste dominojne.
Mbase por ndikon dhe fakti qe femrat po i kushtojne me shume vemendje shendetit fizik e mendor te tyre se me pare. Jo gjithmone ndryshimet jane per keq.Nuk eshte fjala vetem per dhenien e qumeshtit por tendenca individualiste ku familja po kalon ne plan te trete e te katert. Njerezit po largohen nga vlerat e verteta. Ketu e kam fjalen. Nuk e kam me statistikat sepse ato dihen se si jane ne vendet e zhvilluara dhe si jane ne vendet e varfera.
Nuk me rezulton qe jane me mire menderisht sot. as fizikisht. Nejse teme tjeter kjo. Stegjyshja ime lindi 16 femije. 8 jetuan 8 vdiqen sepse nuk kishte mjekesi ne ste kohe. Jetoi 94 vjec dhe vdiq me duar me kembe e me mendje. Eshte edhe ceshtje gjenetike pervecse mentale.Mbase por ndikon dhe fakti qe femrat po i kushtojne me shume vemendje shendetit fizik e mendor te tyre se me pare. Jo gjithmone ndryshimet jane per keq.
Po te lodhura jane dhe sot femrat. Te stresuara. I kane femijet tere kohen pas vetes jo si dikur qe i rriste “lagja”.Nuk me rezulton qe jane me mire menderisht sot. as fizikisht. Nejse teme tjeter kjo. Stegjyshja ime lindi 16 femije. 8 jetuan 8 vdiqen sepse nuk kishte mjekesi ne ste kohe. Jetoi 94 vjec dhe vdiq me duar me kembe e me mendje. Eshte edhe ceshtje gjenetike pervecse mentale.
Më pihet qumështMe shume mungesa vitaminash![]()
A të zëntë spirra ty pa..Më pihet qumësht
Thuaj shyqyr që Nadulja nuk e ka të thartuarA të zëntë spirra ty pa..
E kam harruar fare atë të uruar,gjallë është?Thuaj shyqyr që Nadulja nuk e ka të thartuar![]()
Ajo t'i ka qirë booletE kam harruar fare atë të uruar,gjallë është?
Jo re çne..para nja dy vitesh e pashë kishte bërë.një vajzë si kukull,që atëherë nuk kam më haber prej saj.Ajo t'i ka qirë boolet