• PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

đŸ‡Ș🇾 Spanja Kampione e BotĂ«s đŸ‡Ș🇾

Cila kombëtare mendoni se fiton Kupën e Botës?

• Spanja

Votes: 19 63.3%
  • Argjentina

Votes: 13 43.3%

• Numri i votuesve
    30
  • This poll will close: .
Po pikërisht se e kishte një të verdhë, nuk jepej e verdha e dytë. Nuk ishte ndërhyrje për karton
E paska vendosur Fifa, do t'ia japë Xhemalit kupën.
Vetëm ndonjë mrekulli e shëpton Argjentinën tani.

Po ca FIFA o Trint se jeni bo gjithe konspiracion i gjalle. Une Argjentinen kam qef te fitoje por sonte (deri tani) ska meritu asgje, ka bo nje futboll te shemtuar qe se kena pa me asnje finale me perpara, 100 minuta loje akoma ska bo nji gjujtje ne porte.

Po pikërisht se e kishte një të verdhë, nuk jepej e verdha e dytë. Nuk ishte ndërhyrje për karton
Vetëm ndonjë mrekulli e shpëton Argjentinën tani.
Po deri ketu me IFËN erdhi Argjentina o Trint, e me Ziz do ikin shpi me duket.

Vetëm ndonjë mrekulli e shpëton Argjentinën tani.
Jo, jo nuk është ashtu
Rregullorja nuk të fal, nuk anashkalohet dënimi pse kishte një të verdhë.
Ndërhyrja e Fernandez ishte për karton të verdhë, e nuk falet pse ke të verdhë.
Prandaj shumë trajner i zëvendësojnë lojtarët me të verdhë kur ato janë shkatërrues apo qendër-mbrojtës, përpara.se të marrin edhe një tjetër të verdhë

Po ca FIFA o Trint se jeni bo gjithe konspiracion i gjalle. Une Argjentinen kam qef te fitoje por sonte (deri tani) ska meritu asgje, ka bo nje futboll te shemtuar qe se kena pa me asnje finale me perpara, 100 minuta loje akoma ska bo nji gjujtje ne porte.
Nuk thashë se po luan mirë. Trajneri i tyre paska zgjedhur një taktikë mbrojtëse, e kjo mua s'më pëlqen, sidoqoftë arritën ta mbajnë ndeshjen pa gola.
Por kjo s'do të thotë se meritojnë t'u japin kartona të kuq kot e t'i lënë me 10 lojtarë.

Nuk thashë se po luan mirë. Trajneri i tyre paska zgjedhur një taktikë mbrojtëse, e kjo mua s'më pëlqen, sidoqoftë arritën ta mbajnë ndeshjen pa gola.
Por kjo s'do të thotë se meritojnë t'u japin kartona të kuq kot e t'i lënë me 10 lojtarë.

Karton i kuq ishte, fluturoi tjetri ne ajer 2 metra.

Back