Chivalric
ć «
- Anëtar
- Feb 18, 2011
- Postime
- 13,511
- Pikët
- 113
E kuqe ishte
Lojtar pa tru, bashke me at Parades qe vazhdon ben faulle pa lidhje.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !E kuqe ishte
Shkoi ne shtesë. Ka edhe 30 minuta loje.Shkoj.
Nuk e meritojne me fitu. Skane shku 1 here te porta Spanjes.Ca t'boj Messi, Argjentina sot paska parku nga ato autobuzat firzamonike te unazes lol
Po vkKa 30 minuta. Argjentina me 10 lojtar
Sa fiks i ke oraret e gjumitNa lane pa gjume kot .. qe ta kishte ber gol Lamine kete gjuajten hajde naten e mire argjentina
Po pikërisht se e kishte një të verdhë, nuk jepej e verdha e dytë. Nuk ishte ndërhyrje për karton
E paska vendosur Fifa, do t'ia japë Xhemalit kupën.
Vetëm ndonjë mrekulli e shëpton Argjentinën tani.
Kur jua them une me quajne "konspiracionist"Po shifja nje video qepar ku prerendohet se topi pilotohet
Sa fiks i ke oraret e gjumit![]()
Po deri ketu me IFĂN erdhi Argjentina o Trint, e me Ziz do ikin shpi me duket.Po pikĂ«risht se e kishte njĂ« tĂ« verdhĂ«, nuk jepej e verdha e dytĂ«. Nuk ishte ndĂ«rhyrje pĂ«r karton
Vetëm ndonjë mrekulli e shpëton Argjentinën tani.
Tamam "Vështrim Kritik"Po vk
Ndeshje vl
Kte ndeshje e merito Spanja se kane tentu shume, kurse Argjentina vec ka nejt tu mbrojt veten si skutha pa tentu iher![]()
Jo, jo nuk është ashtuPo pikërisht se e kishte një të verdhë, nuk jepej e verdha e dytë. Nuk ishte ndërhyrje për karton
Vetëm ndonjë mrekulli e shpëton Argjentinën tani.
Nuk thashë se po luan mirë. Trajneri i tyre paska zgjedhur një taktikë mbrojtëse, e kjo mua s'më pëlqen, sidoqoftë arritën ta mbajnë ndeshjen pa gola.Po ca FIFA o Trint se jeni bo gjithe konspiracion i gjalle. Une Argjentinen kam qef te fitoje por sonte (deri tani) ska meritu asgje, ka bo nje futboll te shemtuar qe se kena pa me asnje finale me perpara, 100 minuta loje akoma ska bo nji gjujtje ne porte.
Pse tallesh me muTamam "Vështrim Kritik"![]()
Pasha zotin omgPortieri i Argjentines me i miri lojtar i kesaj ndeshje!
Nuk thashë se po luan mirë. Trajneri i tyre paska zgjedhur një taktikë mbrojtëse, e kjo mua s'më pëlqen, sidoqoftë arritën ta mbajnë ndeshjen pa gola.
Por kjo s'do të thotë se meritojnë t'u japin kartona të kuq kot e t'i lënë me 10 lojtarë.