Guest viewing is limited
  • PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

đŸ‡Ș🇾 Spanja Kampione e BotĂ«s đŸ‡Ș🇾

Cila kombëtare mendoni se fiton Kupën e Botës?

• Spanja

Votes: 19 63.3%
  • Argjentina

Votes: 13 43.3%

• Numri i votuesve
    30
  • This poll will close: .
Spanja është më mirë, por loja është tepër e lodhshme.
Ndeshje finale më të dobët botërori nuk kam parë ndonjëherë.
Brazil - Itali e 1994 ka patur më shumë grinte dhe lojë të bukur, edhe pse doli 0-0 për 120 minuta.
Pjesa e parë është zhgënjyese.

Brazil - Itali e 1994 ka patur më shumë grinte dhe lojë të bukur, edhe pse doli 0-0 për 120 minuta.
Nuk po luan kastile Spanja, ska lidhje me Spanjen kjo skuader. Po e shoh te Italiani e komentuesi na cau ate qe nuk thuhet... Mesi e Yamal, qe jane te vetmit qe nuk kane luajtur deri ne kte moment. Ndeshje me shume fjalesh se futbolli.

• Like
Reactions: par
Me AnglinĂ« u ben te forte legenat e ArgjentinĂ«s 🙄

• Like
Reactions: par
Keto show gjate ndeshjeve ne Usa seriozisht ta shpifin edhe ndeshjen!!
Shume tru-shperlarje ne ate vend vlla...

Me AnglinĂ« u ben te forte legenat e ArgjentinĂ«s 🙄
Me Anglinë gaboj trajneri i kësaj të fundit, nivel amatoresk trajnimi dhe ushtrimi detyre.
Prandaj u zgjua Argjentina.
Sot Argjentina për 45 minuta nuk shkoj tek porta kundërshtare.
Jamal nuk ka ndonjë nivel të lartë, se në një rast së paku duhet të kishte shënuar.
Më 2010 Holandë- Spanjë po ashtu ka patur më shumë spektakël se sot

Last edited:
Spanja po nuk shenoi shpejt ka per t'a humb ndeshjen, ajo mbrojtja vertet ka psuar 1 gol gjithe turneun por mu asnjehere sme ka dhene siguri Laporte me Cubarsi, sa me shume te shkoje ndeshja 0-0 aq me e rrezikshme behet Argjentina me Messin.
Edhe penalltinë nuk e ka pike te forte, Spanja.

Spanja po nuk shenoi shpejt ka per t'a humb ndeshjen, ajo mbrojtja vertet ka psuar 1 gol gjithe turneun por mu asnjehere sme ka dhene siguri Laporte me Cubarsi, sa me shume te shkoje ndeshja 0-0 aq me e rrezikshme behet Argjentina me Messin.
Messin po e markon Rodri.
Edhe unë dyshoj tek mbrojtja e Spanjës, por me atë që bën me Francën më ndryshoj mendim.
Lapport & Cubarsi deri më tani janë dyshja më e fortë e qendrës

Back