drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,967
- Pikët
- 113
Nuk do jepte Sandër kurvaTiktok po e jepte
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk do jepte Sandër kurvaTiktok po e jepte
Nuk e di e shkarkon tel jot apo jo. Ketu i shoh une. Play Store..Di ndonjë vend ku ta shikoj live ? Domethënë; në internet ?
Unë aty po e shofNuk do jepte Sandër kurva![]()
U ndrrove ti? Se ste pam si ishe veshurTiktok po e jepte
Nuk po luan kastile Spanja, ska lidhje me Spanjen kjo skuader. Po e shoh te Italiani e komentuesi na cau ate qe nuk thuhet... Mesi e Yamal, qe jane te vetmit qe nuk kane luajtur deri ne kte moment. Ndeshje me shume fjalesh se futbolli.Spanja është më mirë, por loja është tepër e lodhshme.
Ndeshje finale më të dobët botërori nuk kam parë ndonjëherë.
Brazil - Itali e 1994 ka patur më shumë grinte dhe lojë të bukur, edhe pse doli 0-0 për 120 minuta.
Pjesa e parë është zhgënjyese.
Njësoj si ajo diteU ndrrove ti? Se ste pam si ishe veshur![]()
Me Anglinë u ben te forte legenat e ArgjentinësSpanja është më mirë, por loja është tepër e lodhshme.
Ndeshje finale më të dobët botërori nuk kam parë ndonjëherë.
Brazil - Itali e 1994 ka patur më shumë grinte dhe lojë të bukur, edhe pse doli 0-0 për 120 minuta.
Pjesa e parë është zhgënjyese.
Hi njale ckinaJo nuk ndjek sporte![]()
E bene dhe futbollin sot si ato sportet e veta, me shume show e kenge se futboll. Mah
Me Anglinë u ben te forte legenat e Argjentinës![]()
Ca me i bo Fifas qe ka ul breket para Trump.25 min pushimi pjese I![]()
Me Anglinë gaboj trajneri i kësaj të fundit, nivel amatoresk trajnimi dhe ushtrimi detyre.Me Anglinë u ben te forte legenat e Argjentinës![]()
Edhe penalltinë nuk e ka pike te forte, Spanja.Spanja po nuk shenoi shpejt ka per t'a humb ndeshjen, ajo mbrojtja vertet ka psuar 1 gol gjithe turneun por mu asnjehere sme ka dhene siguri Laporte me Cubarsi, sa me shume te shkoje ndeshja 0-0 aq me e rrezikshme behet Argjentina me Messin.
Messin po e markon Rodri.Spanja po nuk shenoi shpejt ka per t'a humb ndeshjen, ajo mbrojtja vertet ka psuar 1 gol gjithe turneun por mu asnjehere sme ka dhene siguri Laporte me Cubarsi, sa me shume te shkoje ndeshja 0-0 aq me e rrezikshme behet Argjentina me Messin.