Bad_Teacher
đ§ż
Argentina kot deri tani.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Very expensive, ato decent seats ato Afer. Atje ne maje e shoh me mire ne shpi. Nice n cool.
Po ne futbollin e tyre amerikanet kane me te gjate pushimin, shown se lojen.25 min pushimi pjese I![]()
Kan vendosur chip elektronik te topi..Na vuri ne gjume finalja sonteune thashe kushedi ca emocionesh do perjetoj sonte si finale qe eshte
![]()
Chipi ke topi ka qe ne 2012 kur u vendos goal line technology.Kan vendosur chip elektronik te topi..
Po shifja nje video qepar ku prerendohet se topi pilotohetChipi ke topi ka qe ne 2012 kur u vendos goal line technology.
mua po me duket i shkelqyer,Ky portieri i argjentines esht nish.
Mpelqen fort
Spanja është më mirë, por loja është tepër e lodhshme.
Ndeshje finale më të dobët botërori nuk kam parë ndonjëherë.
Brazil - Itali e 1994 ka patur më shumë grinte dhe lojë të bukur, edhe pse doli 0-0 për 120 minuta.
Pjesa e parë është zhgënjyese.
Is Messi playing?? Lol