par
éČæ
20-0
12-0 goditjet në portë
Argjentina nuk është ekipi që ka ardhur deri këtu
ĂshtĂ« skuadĂ«r krejt tjetĂ«r
12-0 goditjet në portë
Argjentina nuk është ekipi që ka ardhur deri këtu
ĂshtĂ« skuadĂ«r krejt tjetĂ«r
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Ne fakt fluturoi. Une thashe me vete, â U thye me dysh ky, sâbehet me.â Aq keq e hodhiEdhe mu ashtu mu duk
Po nejri nga ju te dy (smaj men kush) tha edhe qe "fluturoi 2 metra n ajrer tjetri..."
Kartoni kuq edhe mund t qendroi po ky lloj komenti trego tifozllik
Skeni fsj ju se pikerisht per kshu lloj faullesh eshte italia n shpi![]()
Cfare thua. Burri im ishte me Argjentinen dhe nga minuta e 70-te tha tani jsm me Spanjen. Sa gezohet kur sulmon Spanja.Hajde ta gëzoni fitoren, bashkë me xhemalët!
Nuk e dija që xhemalët e Spanjës kishin kaq shumë tifozë shqiptarë!

Jo jo
Paska ndërruar menjeCfare thua. Burri im ishte me Argjentinen dhe nga minuta e 70-te tha tani jsm me Spanjen. Sa gezohet kur sulmon Spanja.![]()
Ka ra ne gjume,si Messiku eshte @TOTTI te na sjelli historikun e kampioneve te botes, thjesht vetem kampionet,
Jo se gishti I vogel I dorës së majtë ishte me jasht se lojtari Argjentinës.I rregull dhe ky goli...
Po vetrm per kete loje u be me Argjentinen. Kur e pa sa keq po luanin dhe sa te dhunshem i erdhi keq per Spanjen dhe dalengadale filloi po bente tifo per Spanjen.Paska ndërruar menje![]()