Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 113,119
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Si kukurec kyCucurella?![]()
![]()
Jo nuk kapa gjo por kapa nja dy të mira me 8 ndeshje
Ishte loje e lodhur Sami, njera ane qe ishte Argjentina ka qene e lodhur qe ne fillim te kampionatit, erdhi deri ketu me 100 polemika e jo pa baze. Spanja ishte e frikesuar, e luajti keq, dmth nuk ishte Spanja e asnje ndeshje me pare, dhe pse kundershtari siç thash ishte shume i lodhur por dhe me bindjen se "ndihma HYJNORE" do vazhdonte dhe ne finale, por nuk qe ashtu. Mundet te themi qe ishte finale e dobet, por qe ne fund per 5 min na riktheu futbollin e vjeter.Unë kam përshtypjen(dhe këto fjalë ia thash edhe nipashëve të mij), se këto pesë minuta i ka marr vet Messi për të tentuar ta barazoj tezultatin.
Bunanotte jonaUn sempre con i vincitori jam![]()
Kolltuqet jane shprehje te imperializmit amerikan- thotr shoku Vanitas.Pak pak kotulluqe ka qe ulesh gju me gju me antaret e byrose politeknitike ?![]()
O Tom, po e nderroj tani. Stocazzo.Te tvij zor! Ti ke jetu n'firence
Njeri me kyltyr
Her tjeter kujdes si shprehesh ooo
Paska lënë transin Melani ne Tribuneishalla nuk ha ndonje koqe plumbi trampi
U takon respektiEdhe topet meritojnë respekt![]()
me mir ta kishe pi ate kafen ne kolltuk meqe dolem ke tabiatet tonaKolltuqet jane shprehje te imperializmit amerikan- thotr shoku Vanitas.
Populli yne ka te tjera tabiate.![]()
Nori BadesOrange man![]()
E piva me heret sonte, prandaj sâu mor vesh ne forum.me mir ta kishe pi ate kafen ne kolltuk meqe dolem ke tabiatet tona![]()
Dhe un thash me vete ca j mungon ktij forumi pervec fitores se spanjes por per pak desh harrova qe kishe kalu nga kafja braziljane ne veren ArgjentinaseE piva me heret sonte, prandaj sâu mor vesh ne forum.![]()