Sa të pisët qe jane.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Per aq ben burri?
E lexon ca kam shkruar: "Kjo pa u bere ndeshja e djeshme"Spanja ka 2 me gjithe ate mbreme. Ka dhe nje te fituar ne 2010.
Nuk me intereson fare si eshte njera dhe si tjetra.Per aq ben burri?Finaliste qe ka si qellim ta coj ndeshjen me penallti,si me Francën, si me Spanjën, sepse e di qe pika me e forte e skuadrës eshte portieri. Une them eshte skuadër vl. Ca me i pa asaj skuadre. Futboll te mërzitshëm.

Nuk me intereson fare si eshte njera dhe si tjetra.
The qe e anulloi kot golin arbitri dhe te thash ishte faull, kaq.
E bukura e kesaj teme nuk jane diskutimet por votimi pasi ka mbaruar ndeshja.
Deri sa mbaroi ndeshja ishte 18 per Spanjen dhe 12 per Argjentinen.
Mbas ndeshjes u be 19 me 13, mire kete qe votoi per Spanjen e kuptoj se do te duket sikur e parashikoi por ate qe voton Argjentinen mbasi ka mbaruar ndeshja ka ndonje qe e kupton?![]()
Edhe unëUne per vete kam votuar spanjen qe diten e pare qe u hap sondazhi![]()
Që kur rrafi francën bukur pastër pa gabime e mori botërorin.Spanja pësoi vetëm një gol në këtë turne. 39 ndeshje pa humbje. 2 nations league nje europian dhe ky botëror rresht. Hallall
Francën e rrafi Anglia,Anglinë,ArgjentinaQë kur rrafi francën bukur pastër pa gabime e mori botërorin.
Po ka kaq dite qe po na cajne trapin, une nuk duroj dot babane tim qe me ka ber koken do duroj lloje lloje koqe interneti qe u duket vetja i zgjuar
Do moresh naj plumb qorr kot ti ,MoneTe kuptoj kepi por sâeshte gje e hijshme se une se njoh per dike qe ngacmon kot pa lidhje.. nejse se sdua te nderhyj aty ku sme takon!
Do moresh naj plumb qorr kot ti ,Mone![]()
Ka ndonjë që e kupton seE bukura e kesaj teme nuk jane diskutimet por votimi pasi ka mbaruar ndeshja.
Deri sa mbaroi ndeshja ishte 18 per Spanjen dhe 12 per Argjentinen.
Mbas ndeshjes u be 19 me 13, mire kete qe votoi per Spanjen e kuptoj se do te duket sikur e parashikoi por ate qe voton Argjentinen mbasi ka mbaruar ndeshja ka ndonje qe e kupton?![]()