Guest viewing is limited
  • PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

đŸ‡Ș🇾 Spanja Kampione e BotĂ«s đŸ‡Ș🇾

Cila kombëtare mendoni se fiton Kupën e Botës?

• Spanja

Votes: 19 63.3%
  • Argjentina

Votes: 13 43.3%

• Numri i votuesve
    30
  • This poll will close: .
751186363_1553978822856937_891117056670974553_n.png
Per aq ben burri?🙄 Finaliste qe ka si qellim ta coj ndeshjen me penallti,si me FrancĂ«n, si me SpanjĂ«n, sepse e di qe pika me e forte e skuadrĂ«s eshte portieri. Une them eshte skuadĂ«r vl. Ca me i pa asaj skuadre. Futboll te mĂ«rzitshĂ«m.

Per aq ben burri?🙄 Finaliste qe ka si qellim ta coj ndeshjen me penallti,si me FrancĂ«n, si me SpanjĂ«n, sepse e di qe pika me e forte e skuadrĂ«s eshte portieri. Une them eshte skuadĂ«r vl. Ca me i pa asaj skuadre. Futboll te mĂ«rzitshĂ«m.
Nuk me intereson fare si eshte njera dhe si tjetra.
The qe e anulloi kot golin arbitri dhe te thash ishte faull, kaq.

E bukura e kesaj teme nuk jane diskutimet por votimi pasi ka mbaruar ndeshja.
Deri sa mbaroi ndeshja ishte 18 per Spanjen dhe 12 per Argjentinen.
Mbas ndeshjes u be 19 me 13, mire kete qe votoi per Spanjen e kuptoj se do te duket sikur e parashikoi por ate qe voton Argjentinen mbasi ka mbaruar ndeshja ka ndonje qe e kupton? -qesh--qesh-

Nuk me intereson fare si eshte njera dhe si tjetra.
The qe e anulloi kot golin arbitri dhe te thash ishte faull, kaq.

Po ec o kepi se argjentina duhet te luante me 9 lojetar maximumi 😁 loje me goditje ku te gjenin i binin.. madje edhe pasi mbaroi ndeshja ai biri k*** đŸ€ŁđŸ€Ł shkoi dhe goditi dy lojetar spanjoll.. deri dhe trajneri i tyre mori karton.. ca pret ti me nga ai ekip se se di dmth đŸ€Ł njerez te frustruar dhe humbes te keqinj.. shifje Messin duke ndenjur si buf (gjoja kapiteni) nderkohe ai tjetri hodhi dy per toke.. skuader pa karakter pike.
Nje gje te dish e gjithe bota (pervec argjentines) đŸ€Łu gezua jashte mase qe e fitoi kupen Spanja.. fitore e merituar kepush veshllapush â€ïžđŸ€ŁđŸ€Ł

Mbas ndeshjes u be 19 me 13, mire kete qe votoi per Spanjen e kuptoj se do te duket sikur e parashikoi por ate qe voton Argjentinen mbasi ka mbaruar ndeshja ka ndonje qe e kupton? -qesh--qesh-

Une per vete kam votuar spanjen qe diten e pare qe u hap sondazhi đŸ€©

Spanja pësoi vetëm një gol në këtë turne. 39 ndeshje pa humbje. 2 nations league nje europian dhe ky botëror rresht. Hallall

Po ka kaq dite qe po na cajne trapin, une nuk duroj dot babane tim qe me ka ber koken do duroj lloje lloje koqe interneti qe u duket vetja i zgjuar

Te kuptoj kepi por s’eshte gje e hijshme se une se njoh per dike qe ngacmon kot pa lidhje.. nejse se sdua te nderhyj aty ku sme takon!

Ka ndonjĂ« qĂ« e kupton se 😁
  • This poll will close: Jul 22, 2026 nĂ« 1:12 AM.
  • Multiple votes are allowed.
KanĂ« edhe dy ditĂ« pĂ«r tĂ« votuar 😁

Brazili 5 herë
Gjermania 4
Italia 4
Argjentina 3
Uruguaji 2
Franca 2
Spanja 2
Anglia 1

1930
1934