Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !po pse i duhet te marri pjese ne Asamble...VIDEO/ SPAK kërkon ta arrestojë, Belinda Balluku merr pjesë në Asamblenë e PS pasi i “shpëtoi” heqjes së imunitetit.
Kërcënohet Adriana KalajaTë fala Çelbësirës së BE që relativizonte krimin dhe korrupsionin e partisë shtet![]()
2.9K views · 144 reactions | Pasaporta Evropiane | Elona Caslli
Pasaporta Evropianewww.facebook.com
Mirë këta BQ tanë, por ç'të iu bëjmë atyre të BE që e paralelizojnë krimin dhe korrupsionin me shoqërinë, kur shoqërisë i kemi dhënë besën një çelbësire drejtimin.
Pra, kjo vërteton ATË që cilësoj unë herë pas here këtu
Që vjedhja nuk është vetëm personale për qeveritarët tanë, por edhe për Sorosianët e deleguar nga Shba-ja nëpër EU
Pra shkurt e shqip
Vidhet për parajsa, e parajsat kanë drejtësinë
E kjo e fundit nuk merr asnjë vendim të drejtë për shoqërinë, por grumbullon thesarë për çelbësira parajsash.
po ç'eshte ky gomarllik qe shoh, organi kryesor qe duhet te hetoj per kete çeshtje dhe qe njekohesisht eshte organi me i larte i nje shteti, eshte Komisioni i Ekonomise, i cili perbehet nga pozita dhe opozita, antaret e se ciles kane te drejte ligjore te therrasin dhe te pyesin kedo, biles edhe prokuroret SPAK-ut e prokuroret e rretheve,“Tigri 1” dhe “Tigri 3”, një nga aferat më të mëdha korruptive!”- Denoncimi i Bardhit: Energjia e Tigrave të Belinda Ballukut prodhohet 6 herë më shtrenjtë! SPAK “të ndjek” paranë.
...“Një investigim i emisionit “Piranjat” ka sjellë së fundi të dhëna tronditëse: prodhimi i energjisë nga Tigrat është deri 6 herë më i shtrenjtë se tregu. Të dhënat tregojnë se energjia e prodhuar nga anijet lundruese ka një kosto prej 675 €/MWh, ndërsa çmimi i tregut është vetëm 111 €/MWh”, shkruan ai.
Ai i ka bërë thirrje SPAK “të ndjek paranë”, për të zbardhur procedurat dhe zbatimin e projektit.
“Prandaj thirrja ime për SPAK-un është vetëm një: Ndiq paranë. Aty është përgjigjja pse Tigrat e Belindës prodhojnë energji deri 6 herë më të shtrenjtë se tregu”, përfundon deputeti demokrat...