• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A do te jape doreheqje apo do te shkarkohet znj. Balluku nga kryeministri?

A do te jape doreheqje apo do te shkarkohet znj. Balluku?

• Nese shkarkohet kush mund te jete pasuesi/ja? Emri?

Votes: 0 0.0%

• Numri i votuesve
    2
  • Poll closed .
Të fala Çelbësirës së BE që relativizonte krimin dhe korrupsionin e partisë shtet
Mirë këta BQ tanë, por ç'të iu bëjmë atyre të BE që e paralelizojnë krimin dhe korrupsionin me shoqërinë, kur shoqërisë i kemi dhënë besën një çelbësire drejtimin.
Pra, kjo vërteton ATË që cilësoj unë herë pas here këtu
Që vjedhja nuk është vetëm personale për qeveritarët tanë, por edhe për Sorosianët e deleguar nga Shba-ja nëpër EU
Pra shkurt e shqip
Vidhet për parajsa, e parajsat kanë drejtësinë
E kjo e fundit nuk merr asnjë vendim të drejtë për shoqërinë, por grumbullon thesarë për çelbësira parajsash.

Të fala Çelbësirës së BE që relativizonte krimin dhe korrupsionin e partisë shtet
Mirë këta BQ tanë, por ç'të iu bëjmë atyre të BE që e paralelizojnë krimin dhe korrupsionin me shoqërinë, kur shoqërisë i kemi dhënë besën një çelbësire drejtimin.
Pra, kjo vërteton ATË që cilësoj unë herë pas here këtu
Që vjedhja nuk është vetëm personale për qeveritarët tanë, por edhe për Sorosianët e deleguar nga Shba-ja nëpër EU
Pra shkurt e shqip
Vidhet për parajsa, e parajsat kanë drejtësinë
E kjo e fundit nuk merr asnjë vendim të drejtë për shoqërinë, por grumbullon thesarë për çelbësira parajsash.
Kërcënohet Adriana Kalaja
Policia kriminale e Tiranës, ka referuar në prokurorinë e Tiranës një material kallëzuar duke kërkuar fillimin e ndjekjes penale të një personi, i cili ka kërcënuar me jetë aktivisten dhe avokaten, Adriana Kalaja.
Kjo e fundit është kërcënuar me jetë përmes rrjetit social “Facebook” nga një person me profil të rremë që fshihet pas emrit “Klaus Bianconeri”.
Ky person i ka dërguar disa mesazhe kërcënuese, ku siç mësohet nga materiali policor rezulton se “Klaus Bianconeri” i ka shkruar në rubrikën messenger Adriana Kalasë, si më poshtë:
“…o kukull me fija! Bëj të fala Saliut dhe Sorosit. E di ti kukull me fija qi punon për mua pa vetëdijen tënde? Rama, bosi jot është kukulla ime me fija!Të kanë njoftuar kush jam unë teta? Çoj njerëz me pushime unë!Do të shkosh me pushime ti teta? Do të takosh zotin…?".
Këtë mesazhe janë administruar nga policia e Tiranës dhe mësohet se pas marrjes në pyetje të avokates Ardiana Kalaja, çështja tashmë është përcjellë në prokurorinë e Tiranës, për të vijuar hetimet e mëtejshme, duke kërkuar informacion përmes letërporosisë “Facebook” me qëllim lokalizimin e “IP” të personit kërcënues.
Materiali hetimor i referuar nga policia në prokurorinë e Tiranës mësohet se mban Nr.5137 dhe është administruar qysh prej 24 shkurtit 2026. Aktualisht ende ky material nuk është ndarë tek një prokuror për të nisur praktikën hetimore.
Kujtojmë se Adriana Kalaja është një avokate e njohur dhe aktiviste e Partisë Demokratike, e cila ka kryer dhjetëra kallëzime penale dhe Civile në SPAK dhe Gjykatën e Tiranës, për figura të larta të Politikës Shqiptare.
P.s
Kujt nuk i kujtohet kërcënimi i Shefqet Kastratit më 2014!?
Po i Lulëzim Bashës në prani të ish kryebashkiake së Shkodrës!?
Po pengmarrja e ish dekanit të U.T nga Emiliano Shullazi!?
Po ky nënvartësi i Belindës më lart, që e citon me zë dhe figurë në tv që drejtësia nuk vazhdoj me hetimet!?
Po Megi Ayrtesën kush e kërcënoj që u zhduk pa nam e pa nishan!?
P.s
Akoma shoh njerëz që nuk besojnë në diktatin e krimit të organizuar

Brryli broodway po viktimizohet
Harruan kur për vite me radhë ironizonin Velinën, ama 6 muaj para zgjedhjeve bënin fushatë për atë duke i sulmuar kundërshtarin
Kush tjetër përveç Ballukut mund ta kërcënoj këtë, mbasi ka përvetësuar miliona euro prej saj.
I biri i Aleksandër Meksit që u përputhit me legenizmin dhe vjedhjet e parajsave.
Ndërkohë që i vëllai disa herë e ka këshilluar ti qëndroj larg Velinës, Ballukut dhe Ramës
Na qenka divorcuar!!!!!!!!
Njëjtë si Meta për të fshehur vjedhjet e miliona e miliona eurove të Ballukut & Velinës së bashkisë

“Zyrtarja më e lartë e akuzuar, paracaktonte tenderë”- Klodiana Lala: Ja pse SPAK-u shtyu me 3 muaj hetimet ndaj Belinda Ballukut! Çfarë pritet të zbulojnë më tej.

...“Balluku është zyrtarja më e lartë nën akuzë, komplikohet për fakti se janë miliona euro në lojë, për paracaktim të tenderëve dhe deri te ndërhyrjet. Kurse në dosjen tjetër shkon në nivelin e krimit të organizuar, ndërhyrjeve në institucione, deri te pengmarrje dhe miliona euro, pra është një dosje me natyrë tjetër dhe e komplikuar”, tha Lala.

“Tigri 1” dhe “Tigri 3”, një nga aferat më të mëdha korruptive!”- Denoncimi i Bardhit: Energjia e Tigrave të Belinda Ballukut prodhohet 6 herë më shtrenjtë! SPAK “të ndjek” paranë.

...“Një investigim i emisionit “Piranjat” ka sjellë së fundi të dhëna tronditëse: prodhimi i energjisë nga Tigrat është deri 6 herë më i shtrenjtë se tregu. Të dhënat tregojnë se energjia e prodhuar nga anijet lundruese ka një kosto prej 675 €/MWh, ndërsa çmimi i tregut është vetëm 111 €/MWh”, shkruan ai.

Ai i ka bërë thirrje SPAK “të ndjek paranë”, për të zbardhur procedurat dhe zbatimin e projektit.

“Prandaj thirrja ime për SPAK-un është vetëm një: Ndiq paranë. Aty është përgjigjja pse Tigrat e Belindës prodhojnë energji deri 6 herë më të shtrenjtë se tregu”, përfundon deputeti demokrat...

“Tigri 1” dhe “Tigri 3”, një nga aferat më të mëdha korruptive!”- Denoncimi i Bardhit: Energjia e Tigrave të Belinda Ballukut prodhohet 6 herë më shtrenjtë! SPAK “të ndjek” paranë.

...“Një investigim i emisionit “Piranjat” ka sjellë së fundi të dhëna tronditëse: prodhimi i energjisë nga Tigrat është deri 6 herë më i shtrenjtë se tregu. Të dhënat tregojnë se energjia e prodhuar nga anijet lundruese ka një kosto prej 675 €/MWh, ndërsa çmimi i tregut është vetëm 111 €/MWh”, shkruan ai.

Ai i ka bërë thirrje SPAK “të ndjek paranë”, për të zbardhur procedurat dhe zbatimin e projektit.

“Prandaj thirrja ime për SPAK-un është vetëm një: Ndiq paranë. Aty është përgjigjja pse Tigrat e Belindës prodhojnë energji deri 6 herë më të shtrenjtë se tregu”, përfundon deputeti demokrat...

po ç'eshte ky gomarllik qe shoh, organi kryesor qe duhet te hetoj per kete çeshtje dhe qe njekohesisht eshte organi me i larte i nje shteti, eshte Komisioni i Ekonomise, i cili perbehet nga pozita dhe opozita, antaret e se ciles kane te drejte ligjore te therrasin dhe te pyesin kedo, biles edhe prokuroret SPAK-ut e prokuroret e rretheve,
o ngjallsi vdekjesh, o karagjozer, o pallosher, do boni shtet ju, o ju pjerdhsha ne kaptine, po keshtu do boni shtet ju o te mjere, oh ju vrafte Zoti ju vrafte,

Back