• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A do te jetë Elisa Spiropali, kryetarja e ardhshme e PS?

A do te jetë Elisa Spiropali, kryetarja e ardhshme e PS?

• Numri i votuesve
    4
  • Poll closed .
Jo o Xha Tani jo, pastaj ti je i influencuar nga rritja e pensionit e ndaj te duket gjithçka thone e ëmbël :)
Une ju kam bere naftën* ne pune e ne gunë atyre hajdutave.
Me kane rritur pencionin ?
Po tallesh me duket ?

Nese do ti kishin lyer me benzine te gjithe ata , une i vetem , krejt gjakftohte , do te ndizja cakmakun ti vija flaken. 😇

Qenkam une dhe 800 mije te tjere i lumtur , se nga 146 mije leke , e cuan 151 mije leke. Dhe kjo quhet lumturi ?..🙄

Me kane rritur pencionin ?
Po tallesh me duket ?

Nese do ti kishin lyer me benzine te gjithe ata , une i vetem , krejt gjakftohte , do te ndizja cakmakun ti vija flaken. 😇

Qenkam une dhe 800 mije te tjere i lumtur , se nga 146 mije leke , e cuan 151 mije leke. Dhe kjo quhet lumturi ?..🙄
Ja e kupton diferencen mes teje e meje, e mbase me shumicen ?
Ti njehere ju lëvdon punen, por pas 2 minutash reflektim Forumor, ju ve flaken, ndersa mua qe porpozoj Luçion si kryetar partie me qorton se fola me inat :)

Ja e kupton diferencen mes teje e meje, e mbase me shumicen ?
Ti njehere ju lëvdon punen, por pas 2 minutash reflektim Forumor, ju ve flaken, ndersa mua qe porpozoj Luçion si kryetar partie me qorton se fola me inat :)
Po kush te ka qortuar ty o shok ?

Sa per Lucin nuk kam asnje paragjykim..🦊😇

Nuk e di ndoshta jam tip qe i krijoj pershtypjet vetem nga nje fjali .
Nje shoqja ime qe kte Elisen e ka pasur shoqe ne Fakultet dikur ( nuk me kujtohet si ra muhabeti) me tha qe kur vinte ne lexion mbante ere gjize te prishur.

Back