Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 13,933
- Pikët
- 113
Me mire Luçio kryetar patrie se ajo.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shume inat e paske Elisen ti plalo ?Me mire Luçio kryetar patrie se ajo.
Ku lexove inat?Shume inat e paske Elisen ti plalo ?
Por njeriut nuk duhet ti shikosh Gunen , por Punen , keshtuqe ti nuk kr punuar ndonjehere me te , afer..![]()
jane ca gjera qe vet kuptohen or shok poliglot..Ku lexove inat?
Jo o Xha Tani jo, pastaj ti je i influencuar nga rritja e pensionit e ndaj te duket gjithçka thone e ëmbëljane ca gjera qe vet kuptohen or shok poliglot..![]()
Me kane rritur pencionin ?Jo o Xha Tani jo, pastaj ti je i influencuar nga rritja e pensionit e ndaj te duket gjithçka thone e ëmbël
Une ju kam bere naftën* ne pune e ne gunë atyre hajdutave.
Ja e kupton diferencen mes teje e meje, e mbase me shumicen ?Me kane rritur pencionin ?
Po tallesh me duket ?
Nese do ti kishin lyer me benzine te gjithe ata , une i vetem , krejt gjakftohte , do te ndizja cakmakun ti vija flaken.
Qenkam une dhe 800 mije te tjere i lumtur , se nga 146 mije leke , e cuan 151 mije leke. Dhe kjo quhet lumturi ?..![]()
Po kush te ka qortuar ty o shok ?Ja e kupton diferencen mes teje e meje, e mbase me shumicen ?
Ti njehere ju lëvdon punen, por pas 2 minutash reflektim Forumor, ju ve flaken, ndersa mua qe porpozoj Luçion si kryetar partie me qorton se fola me inat![]()