peshkaqeni33
nje ze midis jush
- Anëtar
- Jan 29, 2011
- Postime
- 37,189
- Pikët
- 113
Ne fakt jeta eshte e pavdekshme.
Qe kur ka lindur nuk ka vdekur kurre!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ne fakt jeta eshte e pavdekshme.
Këtë jetë e kisha fjalën se nuk do doja t'a jetoja përgjithmonë.Ne fakt jeta eshte e pavdekshme.
Nuk e kam fjalen tek feja dhe doktrinat e saj.Këtë jetë e kisha fjalën se nuk do doja t'a jetoja përgjithmonë.
Tjetrën po![]()
E me byrek.Edhe me gjiz.
Koha eshte e pavdekshme.Ne fakt jeta eshte e pavdekshme.
Koha eshte e pavdekshme.
Por kohes i japin kuptim gjerat,gjallesat dhe njeriu.
Nese sdo ishin njerzit dhe gjerat,koha s'do kishte nocion.
Apo do kishte!?
Kush e di!?
Njeriu ndertoj nje ekosistem diku imagjinar e diku iluzionar dhe ecen.
Ndoshta dhe ne jemi thjesht nje iluzion apo enderr ne nje pentagram tjeter.
A'thua ka me boje stilolapsi ti, per te shkruar me tej rreth ketyre dy viganve :- koha dhe njeriu,njeriu dhe koha,sigurisht dhe stilolapsi .Kur koha eshte kaq e pameshirshme, pse rapsodi yne popullor @cool_shqype i ka folur kaq embel ne vargjet e tij.
Fjalet e tij jane ipnotizuese dhe te dala nga shpirti. Ky vigan qe fjalen e perdor vetem per te skalitur ide dhe per te argumentuar dengla, shkruan nder te tjera...
Le te shijojme nje pasazh te shkurter nga kryevepra e tij...
Une dhe Koha dy dashnor qe nuk u kuptuam kurre!
E dashur Kohe
me dridhet dora kur shkruaj emrin tend.
Kafshimi qe i bere jetes sime te shkurter
duke ngrene vitet e mia me te bukura, ende me dhemb.
Nuk e mbledh dot dhimbjen qe ike shkaktuar kesaj bote
me nje fill te holl boje, te dal nga silolapsi im
I denuar perjetesisht te mos urrej...
uroj per ty "Te mos kesh kurre pushim".
Ehhhh....
I madhi dhe i pahaharruari @cool_shqype . Qendisrtari i arte i mendimeve dhe lutjeve tona.
Sa bokor e paska shkrojtur mavria eee ? ....paska lene lesherat e cackes neper rreshta.Kur koha eshte kaq e pameshirshme, pse rapsodi yne popullor @cool_shqype i ka folur kaq embel ne vargjet e tij.
Fjalet e tij jane ipnotizuese dhe te dala nga shpirti. Ky vigan qe fjalen e perdor vetem per te skalitur ide dhe per te argumentuar dengla, shkruan nder te tjera...
Le te shijojme nje pasazh te shkurter nga kryevepra e tij...
Une dhe Koha dy dashnor qe nuk u kuptuam kurre!
E dashur Kohe
me dridhet dora kur shkruaj emrin tend.
Kafshimi qe i bere jetes sime te shkurter
duke me ngrene vitet me te bukura, ende me dhemb.
Nuk e mbledh dot dhimbjen qe ike shkaktuar kesaj bote
me nje fill te holl boje, te dal nga silolapsi im
I denuar perjetesisht te mos te urrej...
uroj per ty "Te mos kesh kurre pushim".
Ehhhh....
I madhi dhe i paharruari @cool_shqype . Qendisrtari i arte i mendimeve dhe lutjeve tona.
Ë më se gënjen ti, gënjen.Jo...
Kam par 90 e ça vjecare que presin vdekjen me padurim...nuk dua te arrij ashtuË më se gënjen ti, gënjen.![]()
Pse ato të zezat me bojë ju a paskan prishur mëndjen moj e uruar?Kam par 90 e ça vjecare que presin vdekjen me padurim...nuk dua te arrij ashtu