• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

"A doni të jetoni përgjithmonë?"

Ne fakt jeta eshte e pavdekshme.
Qe kur ka lindur nuk ka vdekur kurre!
Koha eshte e pavdekshme.
Por kohes i japin kuptim gjerat,gjallesat dhe njeriu.
Nese sdo ishin njerzit dhe gjerat,koha s'do kishte nocion.
Apo do kishte!?
Kush e di!?
Njeriu ndertoj nje ekosistem diku imagjinar e diku iluzionar dhe ecen.
Ndoshta dhe ne jemi thjesht nje iluzion apo enderr ne nje pentagram tjeter.

Koha eshte e pavdekshme.
Por kohes i japin kuptim gjerat,gjallesat dhe njeriu.
Nese sdo ishin njerzit dhe gjerat,koha s'do kishte nocion.
Apo do kishte!?
Kush e di!?
Njeriu ndertoj nje ekosistem diku imagjinar e diku iluzionar dhe ecen.
Ndoshta dhe ne jemi thjesht nje iluzion apo enderr ne nje pentagram tjeter.

Kur koha eshte kaq e pameshirshme, pse rapsodi yne popullor @cool_shqype i ka folur kaq embel ne vargjet e tij.
Fjalet e tij jane ipnotizuese dhe te dala nga shpirti. Ky vigan qe fjalen e perdor vetem per te skalitur ide dhe per te argumentuar dengla, shkruan nder te tjera...
Le te shijojme nje pasazh te shkurter nga kryevepra e tij...

Une dhe Koha dy dashnor qe nuk u kuptuam kurre!

E dashur Kohe
me dridhet dora kur shkruaj emrin tend.
Kafshimi qe i bere jetes sime te shkurter
duke me ngrene vitet me te bukura, ende me dhemb.

Nuk e mbledh dot dhimbjen qe ike shkaktuar kesaj bote
me nje fill te holl boje, te dal nga stilolapsi im
I denuar perjetesisht te mos te urrej...
uroj per ty "Te mos kesh kurre pushim".

Ehhhh....
I madhi dhe i paharruari @cool_shqype . Qendisrtari i arte i mendimeve dhe lutjeve tona.

Last edited:
Kur koha eshte kaq e pameshirshme, pse rapsodi yne popullor @cool_shqype i ka folur kaq embel ne vargjet e tij.
Fjalet e tij jane ipnotizuese dhe te dala nga shpirti. Ky vigan qe fjalen e perdor vetem per te skalitur ide dhe per te argumentuar dengla, shkruan nder te tjera...

E dashur Kohe
duke ngrene vitet e mia me te bukura, ende me dhemb.

me nje fill te holl boje, te dal nga silolapsi im
I denuar perjetesisht te mos urrej...

Ehhhh....
I madhi dhe i pahaharruari @cool_shqype . Qendisrtari i arte i mendimeve dhe lutjeve tona.
A'thua ka me boje stilolapsi ti, per te shkruar me tej rreth ketyre dy viganve :- koha dhe njeriu,njeriu dhe koha,sigurisht dhe stilolapsi .

E dashur Kohe
duke me ngrene vitet me te bukura, ende me dhemb.

me nje fill te holl boje, te dal nga silolapsi im
I denuar perjetesisht te mos te urrej...

Ehhhh....
I madhi dhe i paharruari @cool_shqype . Qendisrtari i arte i mendimeve dhe lutjeve tona.
Sa bokor e paska shkrojtur mavria eee ? ....paska lene lesherat e cackes neper rreshta.

Kjoft i bekuem stilolapsi i tj them u.

Po jo , nuk e shikon cfar po heq Dhori andej matane ?

Kam par 90 e ça vjecare que presin vdekjen me padurim...nuk dua te arrij ashtu
Pse ato të zezat me bojë ju a paskan prishur mëndjen moj e uruar?

Ato të zezat me bojë duan të vdesin, sepse nuk ja dinë vlerën kësaj jete të bukur që po jetojnë. ;) :giggle:

Last edited:
- i lutem Zotit që mos ti bëhem rëndesë (barrë) askujtë por të shkojë shpejtë të të shumtit ., këtë dhuratë do deshiroja e jo përgjithmonë të jetoja -

Rrefuzoj ta pranoj kete oferte mjaft intriguese.....dhe perse:

Nuk dua te jetoj me gjate e te shikoj kete gjiriz mbushur me njerez te pa ftyre e qe kundermojne djallezi e pushtllek.......nuk dua te jem me midis hijenash sharlatane dhe krijesash qe shesin shpirtin tek e keqia.
Kjo shoqeri si e sotmja nuk perfaqson vlerat qe me mijera vite speciet dhe organizmat qe u rriten e jetuan ketu u rreken te kene si princip.....cdo gje ka deshtuar dhe purgatori i pret te gjithe ne mullirin e tij te shkrirjes.
Dun te jetojne gjate disa por per te bere keq e per te latuar egon e tyre te semure. Jetoni por kurre skeni per te gjetur vaksine nga poshtersia e mbjellur ne DNAne tuaj o te mjere.

Back