Shëndet, lumturi e të mira, edhe kënaqësi patsh edhe ti.
Tash vertet, sikur ke shkru lumturit jan te ndryshme dhe te shkaqeve te ndryshme per njerez te ndryshem.
Mendoj ti klasifikojm per shumicen ;
1-Te atyre qe lumturohen per shkak te corrapeve te bardha me topi te kuqe.
2-Te atyre qe lumturohen per shkak te corrapeve te bardha me topi te zeza.
3-Te atyre qe lumturohen per shkak te corrapeve te bardha me topi lejla.
Lumturia rotullohet reth topit.

...
A jam personalisht i lumtur?
Shume i lumtur dhe sikur sot te iki nga kjo dynja, do iki i lumtur.
Pse, si? Shkaku eshte DASHURIA.
DASHURIA per ke? Per popullin shqiptar. Kjo DASHURI me motivoi qe te shpetoi se paku qindra jet shqiptaresh edhe pse rezikova edhe jeten.
Ku? Nisja qysh nga Presheva dhe deri ne Maqedoni.
Kam shpetuar njerez te tut? Nuk di, nuk kam detaje, por gjykuar atdhetarin dhe trimerin tende ka shume mundesi. Njerzit e tu mund te kishin kapur armet ose mund te ishin viktima civile te skenarave.
A jam i lumtur edhe per ata qe mund te me urrejen edhe pse i kam shpetuar jeten. Po, jam i lumtur edhe per ata dhe do ti rishpetoja perseri ne se do kisha mundesi.
...
Edhe ne forum u lumturova. Ne forum, sekonden qe erdha per shkak te DASHURIS per juve, ju perkushtova shpetimit tuaj.
Perse behet fjal? Per skenarin genocidal-diktatorial kovid, pasi dija se paku 4 muaj me pare se te inaguronin skenarin qellimin dhe detaje te skenarit.
Si veprova? Dy metoda te diskurajimit dhe rebelim ndaj skenarit perdora.
1-Sqarim.
2 Frik.
Frika u perdor pasi pash qe nje pjes ishin motivuar nga frika qe i kish fut sistemi. Perderisa ashtu, u perpoqa ti tremb me shume se sistemi satanik.
A pata rezultat? Po, ashtu mendoj.
A te kam shptuar ty ose te kam zgjat jeten? Ndoshta, por ti je shume krenare te pranosh ne se eshte ashtu.
Nje qe e ka pranuar boterisht eshte
@Kurt. Efekt pati metoda e dyt, e frikes.
A jam i lumtur se mund te kem shpetuar jet forumistash edhe pse mund te me urrejn? Po, une jam i lumtur.
...
Kush jam une qe me kendohet kenga;
Cili je, cili je?
Cili je ti more burre?
Une jam Jean Valjean,
prapa me vjen hisrtoria.

...
Katalavenis re kopela?

...
Po e mbylli me kete keng.