YOKO
V.I.P
Une do e beja!! Se eshte njesoj sikur e ben per femine tend.Badja nuk do e bente.
Nuk di te them ne nje marredhenie qe se kam provuar.
Ndersa burrin e kam ne krah dhe e mendoj lehte situaten e pershkruar.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Une do e beja!! Se eshte njesoj sikur e ben per femine tend.Badja nuk do e bente.
Ke versioni Amerikan i Anabelit i merr kto lajmetA do i dhuronit partnerit/-es tuaj nje organ tuajin nese do ishit thjesh te dashur apo dhe te martuar? A do prisnit besnikeri te perjetshme nga ai/-ajo pasi t’i dhuronit organin tuaj? Do e pranonit lehte ndarjen? View attachment 360369
Fakti eshte qe nuk e kam shtrir doren per ndihmeE pra! Fol me fakte heres tjeter!
Une do e beja!! Se eshte njesoj sikur e ben per femine tend.![]()
po nese te len e te del para me kajrafilen tjeter tu te shit ifije mend me ate kidneyn tend si mitroloz nformUne do e beja nese do e doja, dhe sdo pendohesha.
Pastaj sesi shkon mardhenia, eshte gje tjeter.
Nese ti ben dicka te mire per dike qe do, jo domosdoshmerisht duhet te kerkosh dicka ne kembim, plus nuk jetohet me dike qe nuk te do.
Uaaa ca kam me tkallzupo nese te len e te del para me kajrafilen tjeter tu te shit ifije mend me ate kidneyn tend si mitroloz nformoooo tarafyle menohu mir mos e le dashnin me te qerru
Po apendasitin ja kishe dhon?po nese te len e te del para me kajrafilen tjeter tu te shit ifije mend me ate kidneyn tend si mitroloz nformoooo tarafyle menohu mir mos e le dashnin me te qerru
po vetem kur tme palsi tëmthi e me duhet me e heq , po i boni punePo apendasitin ja kishe dhon?
Pse ti do ta beje??Badja nuk do e bente.
Pse ti do ta beje??se kuptoj pse e keni kap me mua. Kaq e pashpirt ju dukem??!
lol
YesFakti eshte qe nuk e kam shtrir doren per ndihme
Po teme qyfyresh moj shoqe, shaka bejme.Pse ti do ta beje??se kuptoj pse e keni kap me mua. Kaq e pashpirt ju dukem??!
lol
Keto bejne kot ketu. Do ja jap veshken ketij,asaj, llafe llafe. Une flas te verteten.Si ke treguar ndjenjat ti ketu prandaj![]()
Keto bejne kot ketu. Do ja jap veshken ketij,asaj, llafe llafe. Une flas te verteten.![]()
Nuk ja jap nuses se cunit ( assj tja japi e jema vet). Vec cunit po.Po teme qyfyresh moj shoqe, shaka bejme.
Mos te rafte!
Po ta kerkonte rama ty nukKeto bejne kot ketu. Do ja jap veshken ketij,asaj, llafe llafe. Une flas te verteten.![]()
There we go again. Dashuria ime per Ramen,Po ta kerkonte rama tu nuk
Do ja jepje ti?
Ose midis burrit dhe rames ke do shpetoj me veshken tende?
Po ta kerkonte rama ty nuk
Do ja jepje ti?
Ose midis burrit dhe rames ke do shpetoj me veshken tende?
Burrin do shpetonte se e njof un baden .. pa asnje dyshim