Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A ja vlen te japesh nje pjese te vetes njeriut qe do?

A do i dhuronit partnerit/-es tuaj nje organ tuajin nese do ishit thjesh te dashur apo dhe te martuar? A do prisnit besnikeri te perjetshme nga ai/-ajo pasi t’i dhuronit organin tuaj? Do e pranonit lehte ndarjen? View attachment 360369
Ke versioni Amerikan i Anabelit i merr kto lajmet 🤣

Nejse ne nje rast hipotetik patjeter qe do ja jepja njeriut qe dua qe jo domoshmerisht mund te jete e dashura partnerja dmth por edhe nje i aferm nje mik mikesh
Pse jo

Une do e beja!! Se eshte njesoj sikur e ben per femine tend. 😊

Kam dy cuna, sikur te qellonte qe nuset te kishin nevoje per nje veshke , cduhet te beja une 😂

Mgjt me nje veshke jetohet dhe per nje njeri sh te afert qe ska mumdesi tjeter mbijetese do ta beja besoj.

Une do e beja nese do e doja, dhe sdo pendohesha.
Pastaj sesi shkon mardhenia, eshte gje tjeter.
Nese ti ben dicka te mire per dike qe do, jo domosdoshmerisht duhet te kerkosh dicka ne kembim, plus nuk jetohet me dike qe nuk te do.
po nese te len e te del para me kajrafilen tjeter tu te shit ifije mend me ate kidneyn tend si mitroloz nform 🤣 oooo tarafyle menohu mir mos e le dashnin me te qerru

Back