Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A ja vlen te japesh nje pjese te vetes njeriut qe do?

Mia@

V.I.P
Anëtar
Apr 17, 2010
Postime
28,150
Pikët
113
A do i dhuronit partnerit/-es tuaj nje organ tuajin nese do ishit thjesh te dashur apo dhe te martuar? A do prisnit besnikeri te perjetshme nga ai/-ajo pasi t’i dhuronit organin tuaj? Do e pranonit lehte ndarjen? IMG_1192.jpeg

Po si i bie? Te mbetet peng gjithe jeten ai qe merr ndihmen edhe kur nuk e do me ate qe e ndihmon?

Edhe ka ketu qe me thone se dashuria nuk eshte egoiste! Tani kjo vajza pret qe ky te vazhdoje ta doje vetem pse i dha veshken!

Po si i bie? Te mbetet peng gjithe jeten ai qe merr ndihmen edhe kur nuk e do me ate qe e ndihmon?

Edhe ka ketu qe me thone se dashuria nuk eshte egoiste! Tani kjo vajza pret qe ky te vazhdoje ta doje vetem pse i dha veshken!
Jo më pse te prese vajza , ta ndaje dhe ti jape veshken qe i mori 🙄

Une do e beja nese do e doja, dhe sdo pendohesha.
Pastaj sesi shkon mardhenia, eshte gje tjeter.
Nese ti ben dicka te mire per dike qe do, jo domosdoshmerisht duhet te kerkosh dicka ne kembim, plus nuk jetohet me dike qe nuk te do.

Pse e pranoi ndihmen atehere?

Mire eshte qe nese zgjedh t’ja shpetosh jeten, beje pa kushte. Po nese kjo ngjarja eshte e vertet, eshte e pafalshme menyra si e ka bere bllok nga jeta e tij kur fare mire mund te ndahej me mirekuptim, te pakten nga ana e vet. Vetem nese ajo e ka kercenuar dhe ai eshte ndjere i detyruar ta shkepusi komplet nga jeta e tij.

Une do e beja nese do e doja, dhe sdo pendohesha.
Pastaj sesi shkon mardhenia, eshte gje tjeter.
Nese ti ben dicka te mire per dike qe do, jo domosdoshmerisht duhet te kerkosh dicka ne kembim, plus nuk jetohet me dike qe nuk te do.
O rrushe , si u cbeka dashuria muaj me vone? Une mendoj se nese se don dike ndahu dhe jo me ti pranosh ndihmen! Nuk e di dmth si u iken dashuria disave, por nejse! Ne te tilla raste duhen degjuar te dyja versionet

Pse e pranoi ndihmen atehere?
Ndoshta ishte edhe ai i dashuruar ne ate moment.
Ose ndoshta e ka bere me vetedije te plote per ta shfrytezuar.

Tani, ajo qe e ka bere per dashuri, cfare ka per t’u penduar?

Per robt e shpise do jepja pa u menduar dy here. Per asnje tjetër nuk do e beja kete sakrificë 🙄

Ndoshta ishte edhe ai i dashuruar ne ate moment.
Ose ndoshta e ka bere me vetedije te plote per ta shfrytezuar.

Tani, ajo qe e ka bere per dashuri, cfare ka per t’u penduar?
Shume dakort! Tema me siper nuk tregon asgje per vajzen! Dhe patjeter qe nese dikush te don e ben dhe nuk pendohet! Mua me ben te dua me shume kafshet sesa njerezit me tilla histori

Back