Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

A ju duket e drejtë kjo botë që është e ndarë në njerëz shumë të pasur dhe në njerëz shumë të varfër?

Meqe me ke shok me jep parate qe ke ne xhep qe te jesh ne rregull me parimet qe shet!
E ben dot apo ce do?
Ajo qe me trishton me shume eshte vetedija qe krijova tani, qe ti beson dhe ke besuar qe une nuk do ti jepja te tera parat qe kam ne xhep nese do kishe nevoj?

Si mund ta keni besuar dicka te till?!

Ajo qe me trishton me shume eshte vetedija qe krijova tani, qe ti beson dhe ke besuar qe une nuk do ti jepja te tera parat qe kam ne xhep nese do kishe nevoj?

Si mund ta keni besuar dicka te till?!
Kurre nuk e kisha menduar e aq me pak besuar, qe ti do te trishtoheshe nese un te kerkoja te tera lakat sepse asnjhere nuk kam vene ne dyshim se ty te duhen ca qe te mos mbetesh troke.

Kurre nuk e kisha menduar e aq me pak besuar, qe ti do te trishtoheshe nese un te kerkoja te tera lakat sepse asnjhere nuk kam vene ne dyshim se ty te duhen ca qe te mos mbetesh troke.
Ju te pasurit nuk ngopeni.
Ju provokoni.
Me je bere me keq se Rama. Dhe aiu shejtan vetem kerkon.
Pak ka ai, po shet tere Shqiperin lumadhi.
Ju lloj jeni te varfer ne shpirt. Nuk do pasurohet kurre shpirti juaj sado para te keni.

Ju te pasurit nuk ngopeni.
Ju provokoni.
Me je bere me keq se Rama. Dhe aiu shejtan vetem kerkon.
Pak ka ai, po shet tere Shqiperin lumadhi.
Ju lloj jeni te varfer ne shpirt. Nuk do pasurohet kurre shpirti juaj sado para te keni.
Un jam njeri qe punoj dhe nuk e quaj vehten te pasur.
Jam i pasur ne zember, ajo shejtane eshte e mbushur me gjera te kristalta.

Back