shoku_tanku
scroll like dopamina
Kisha raki shafrani dhe petulla.i mire ai peshku dje eee..
kushedi , do i keh pire nja 3 - 4 shishe birre Korca ?![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kisha raki shafrani dhe petulla.i mire ai peshku dje eee..
kushedi , do i keh pire nja 3 - 4 shishe birre Korca ?![]()
He me te pifsha dolline.....Nuk na duket.
Unë atë e pjek në zgarë.He me te pifsha dolline.....
Eshte mesuar keq ai burbua Peshkaqnua qe ti duken te gjitha por me ne fund ja qellojte dhe ti duke rrezuar nje gardh te pa dukshem.
U habita qe nuk e pashe ne mes te zgares midis peshkalenjerve te tjere.Unë atë e pjek në zgarë.
Ajo qe me trishton me shume eshte vetedija qe krijova tani, qe ti beson dhe ke besuar qe une nuk do ti jepja te tera parat qe kam ne xhep nese do kishe nevoj?Meqe me ke shok me jep parate qe ke ne xhep qe te jesh ne rregull me parimet qe shet!
E ben dot apo ce do?
Mos e beso ate njeri.U habita qe nuk e pashe ne mes te zgares midis peshkalenjerve te tjere.
Kurre nuk e kisha menduar e aq me pak besuar, qe ti do te trishtoheshe nese un te kerkoja te tera lakat sepse asnjhere nuk kam vene ne dyshim se ty te duhen ca qe te mos mbetesh troke.Ajo qe me trishton me shume eshte vetedija qe krijova tani, qe ti beson dhe ke besuar qe une nuk do ti jepja te tera parat qe kam ne xhep nese do kishe nevoj?
Si mund ta keni besuar dicka te till?!
Mos i ndydh njerezit per percapjet e tyre te peqlimit. Messi ka edhe origjine Arbereshe pastaj!Mos e beso ate njeri.
Mora vesh qe eshte tifoz i Messit.
Me eshte bere me keq se ato adoleshentet. Fle gjume ne fotografine e tij ne dore.
Ju te pasurit nuk ngopeni.Kurre nuk e kisha menduar e aq me pak besuar, qe ti do te trishtoheshe nese un te kerkoja te tera lakat sepse asnjhere nuk kam vene ne dyshim se ty te duhen ca qe te mos mbetesh troke.
Un jam njeri qe punoj dhe nuk e quaj vehten te pasur.Ju te pasurit nuk ngopeni.
Ju provokoni.
Me je bere me keq se Rama. Dhe aiu shejtan vetem kerkon.
Pak ka ai, po shet tere Shqiperin lumadhi.
Ju lloj jeni te varfer ne shpirt. Nuk do pasurohet kurre shpirti juaj sado para te keni.
lexo rreshtin e trete te komentit, dhe per te zgjeruar klasen e mesme , plaku ka fol para 20 vjetesh,ti vet nuk ke asnje ide ?..![]()
eee gjithe ai peshk ta pish pa birra , vallaj ti qofsh qe qenkerke..Kisha raki shafrani dhe petulla.
tanku, ke fillu nga mashtrimet mo,Kisha raki shafrani dhe petulla.
Protestoni protestoni, se do fitoni.Jo re në protestë jam.View attachment 359442
Ik o pirdhu!Protestoni protestoni, se do fitoni.
amator, peshku shoqerohet me vere te bardhe, dhe jo birre, amator,eee gjithe ai peshk ta pish pa birra , vallaj ti qofsh qe qenkerke..![]()