• PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

AF Elbasani đŸŸĄđŸ””

Hidhet firma nĂ« kontratĂ«, Elbasani afron dy emra "big" nga Superiorja đŸ€

Oversport mĂ«son se Bruno Telushi dhe Ardit Hoxhaj janĂ« bindur nga projekti i Elbasanit dhe kanĂ« arritur marrĂ«veshjen me klubin ✍

B3FE9F65-A35A-47DA-9207-D7AF56C94FB1.jpeg

U kthy Elbasani jot ne Superlige. Kete vit e futen me zor, shpesh here dhe me favorizime. Vitin tjeter do jete kocke e forte se ka njerez te fuqishem mbrapa e qe hudhin lek.
Ka pas mbeshtetje, kam ven re dhe une, por dhe ekipin e ka top. Ishalla po konkuron per final four 4ïžâƒŁ.

Me beri pershtypje intervista e presidentit qe shante FSHF- ne nje emisjon sportiv te MCN.

KĂ« ka njeri te fuqishem nga mbrapa qe hudh lek?

Ka pas mbeshtetje, kam ven re dhe une, por dhe ekipin e ka top. Ishalla po konkuron per final four 4ïžâƒŁ.

Me beri pershtypje intervista e presidentit qe shante FSHF- ne nje emisjon sportiv te MCN.

Ato sharjet janĂ« filma kot 😂

Di të sigurtë që lojtarëve u është thënë fitoni se keni premio dhe e gjitha kjo për të qarkulluar lekun e pisët.

Skema kot jane, por jane hudh realisht sh leke per Ligen e Pare. Nje info e sigurt vetem per kontraten ka marre 40K Eur Telushi.

Kush e ka marre Elbasanin, se kto te kategorise 1 nuk i kam ndjek thuajse fare?
Ellbasanin e ka Bashkia , e cila ndertoi nje skuader paralele me skuadren Zyrtare ku ( rrafmet paste ) President ishte Arben Laze.

Duke qene se prej vitesh ata kishin mosmarrveshje, President-Bashki, kjo e fundit me Vendim te Keshillit Bashkiak ndertojne nje skuader te re , dhe sipas rregullores se FSHF e fillojne nga kategoria e trete, ne ate te dyten, dhe aktualisht sot Zyrtarisht jane ngjitur ne Superlige.

Se di eshte nje si sponsor fiktiv me duket po pas kuintave ka njerez me shume lek.

Ky sponsoria presidenti Elbasanit, qe ishte ne MCNtv, si tirons mu duk mua.

Dhe sikur kishte qene tifoz i 17 Nentorit.

C bohet kshu,

GazDe i me Olsin nga dinamovite, bohen Partizanas.

Ky i Elbasanit, nga 17Nentoras, bohet Labinotas.

Kush e ka marre Elbasanin, se kto te kategorise 1 nuk i kam ndjek thuajse fare?
Kujtim Llupa 70% te aksioneve, 30% Bashkia qytetit. Me sa pash intervisten e presidentit ka plane afatgjate me projekte ambicjoze. Mbetet per tu pa sa konkrete do jene.

Kujtim Llupa 70% te aksioneve, 30% Bashkia qytetit. Me sa pash intervisten e presidentit ka plane afatgjate me projekte ambicjoze. Mbetet per tu pa sa konkrete do jene.

Se kisha degju asnjehere si emer.
Uroj t'a kete seriozisht sepse Elbasani eshte ekip me tradite ne Superiore.

Se kisha degju asnjehere si emer.
Uroj t'a kete seriozisht sepse Elbasani eshte ekip me tradite ne Superiore.
E meriton. Stadiumi, infrastruktura sportive, qyteti, tifozeria etj. Ngelem duke pa Rrogozhina, Laci, Kuksi, Erzeni. Me rregull 3-shi te gjitha kto provinca te bashkohen se bashku, jane sa i lagje e Elbasanit.

Dalim me një pikë nga transferta e Korçës. Gjejmë rrjetën me golin e Bruno Lulaj. Ndeshje e fortë dhe e luftuar nga djemtë verdheblu.

Skënderbeu 1 - 1 Elbasani

IMG_7509.jpeg

Back