Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !U kthy Elbasani jot ne Superlige. Kete vit e futen me zor, shpesh here dhe me favorizime. Vitin tjeter do jete kocke e forte se ka njerez te fuqishem mbrapa e qe hudhin lek.Eshte e habitshme se si provincat kane zene vendet e qyteteve te medha me tradite ne futboll.
Ka pas mbeshtetje, kam ven re dhe une, por dhe ekipin e ka top. Ishalla po konkuron per final fourU kthy Elbasani jot ne Superlige. Kete vit e futen me zor, shpesh here dhe me favorizime. Vitin tjeter do jete kocke e forte se ka njerez te fuqishem mbrapa e qe hudhin lek.
U kthy Elbasani jot ne Superlige. Kete vit e futen me zor, shpesh here dhe me favorizime. Vitin tjeter do jete kocke e forte se ka njerez te fuqishem mbrapa e qe hudhin lek.
Ka pas mbeshtetje, kam ven re dhe une, por dhe ekipin e ka top. Ishalla po konkuron per final four.
Me beri pershtypje intervista e presidentit qe shante FSHF- ne nje emisjon sportiv te MCN.
KĂ« ka njeri te fuqishem nga mbrapa qe hudh lek?
Skema kot jane, por jane hudh realisht sh leke per Ligen e Pare. Nje info e sigurt vetem per kontraten ka marre 40K Eur Telushi.Ka pas mbeshtetje, kam ven re dhe une, por dhe ekipin e ka top. Ishalla po konkuron per final four.
Me beri pershtypje intervista e presidentit qe shante FSHF- ne nje emisjon sportiv te MCN.
KĂ« ka njeri te fuqishem nga mbrapa qe hudh lek?
U kthy Elbasani jot ne Superlige. Kete vit e futen me zor, shpesh here dhe me favorizime. Vitin tjeter do jete kocke e forte se ka njerez te fuqishem mbrapa e qe hudhin lek.
Ellbasanin e ka Bashkia , e cila ndertoi nje skuader paralele me skuadren Zyrtare ku ( rrafmet paste ) President ishte Arben Laze.Kush e ka marre Elbasanin, se kto te kategorise 1 nuk i kam ndjek thuajse fare?
Se di eshte nje si sponsor fiktiv me duket po pas kuintave ka njerez me shume lek.Kush e ka marre Elbasanin, se kto te kategorise 1 nuk i kam ndjek thuajse fare?
Zyrtarisht e ka Bashkia.Se di eshte nje si sponsor fiktiv me duket po pas kuintave ka njerez me shume lek.
Se di eshte nje si sponsor fiktiv me duket po pas kuintave ka njerez me shume lek.
30% ka bashkia. 70% i shiti.Zyrtarisht e ka Bashkia.
Kujtim Llupa 70% te aksioneve, 30% Bashkia qytetit. Me sa pash intervisten e presidentit ka plane afatgjate me projekte ambicjoze. Mbetet per tu pa sa konkrete do jene.Kush e ka marre Elbasanin, se kto te kategorise 1 nuk i kam ndjek thuajse fare?
Kujtim Llupa 70% te aksioneve, 30% Bashkia qytetit. Me sa pash intervisten e presidentit ka plane afatgjate me projekte ambicjoze. Mbetet per tu pa sa konkrete do jene.
E meriton. Stadiumi, infrastruktura sportive, qyteti, tifozeria etj. Ngelem duke pa Rrogozhina, Laci, Kuksi, Erzeni. Me rregull 3-shi te gjitha kto provinca te bashkohen se bashku, jane sa i lagje e Elbasanit.Se kisha degju asnjehere si emer.
Uroj t'a kete seriozisht sepse Elbasani eshte ekip me tradite ne Superiore.
Bashkia, 30 perqind i ka pas atehere kur ishte Aksionere me Prrsidentin e ( ndjere ) Arben Laze.30% ka bashkia. 70% i shiti.
Bashkia, 30 perqind i ka pas atehere kur ishte Aksionere me Prrsidentin e ( ndjere ) Arben Laze.
Sot qe flasim i ka 100 perqind te sajen.
Ama, nese ke info me trego kush eshte aksioneri me 70 perqindeshin.