• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Ky i shante të gjithë.
Islamofob i deklaruar.
Mbase e kanë vrarë,po në lajme dëgjova se ishte vizituar e kishte dalë me një sëmundje e që duhej ndërhyrë në kokë.
Cilado qoftë arsyeja Zoti e faltë.
Ka shume mundesi te jete e vertete ajo e semundjes ne koke, kjo shpjegon me se miri ato qe artikulonte gjate gjithe kohes.
Njelloj dhe Petriti i Kolajve, po te kesh mundesi t'i hapesh kafken do shohesh brenda saj me e pakta nje macok qe here pas here i gervish trurin me thonje dhe ai fillon e shkruan cudira.

Ka shume mundesi te jete e vertete ajo e semundjes ne koke, kjo shpjegon me se miri ato qe artikulonte gjate gjithe kohes.
Njelloj dhe Petriti i Kolajve, po te kesh mundesi t'i hapesh kafken do shohesh brenda saj me e pakta nje macok qe here pas here i gervish trurin me thonje dhe ai fillon e shkruan cudira.
E ja iku, shpetuat lol

Ai duhet te kete tiger e jo macok brenda kafkes

Nuk i dihet kurre se ça po ndodh perbrenda kokes se dikujt. Nga jashte njerezit shpesh duken mire, po nga brenda pale ca po kalojne dhe habitemi kur ndodhin kto gjera, kshu qe eshte e rendesishme ti trajtojme te tjeret with kindness gjithmone.

Dhe ti mendon se Ballist Morina nuk u përdor nga shërbime të huaja!!!!!
Nejse, secili ka një gjykim të tijin për dikë/problem të caktuar.

Jo vetem qe mendoj por jam i bindur.

Cfare fakte kemi per te kunderten?

Ky ishte ai i shendoshi, se une nuk para i ndjek keta.
Mua keta me duket, se te tere ne nje legen i bien. Ushqehen dhe paguhen per te krijuar megullnaj. Asnjeri nuk e thot te verteten nga keta. Mua me duket sikur te tere keta kane pjesen e tyre te skenarit qe duhet te lexojne.

Ia bene lesh koken popullit keta.
Nejse ndies paste, per pjesen e njeriut qe fline tek ai, per te tjerat nuk e njoh.
Mirë thua shumë.
Në një shoqëri të korruptuar tërësisht është më se logjike të mendosh e të thuash pikërishtë këtë që ke thënë edhe ti. Secili ka (pas) rolin e tij të caktuar për një qëllim, mendim apo përceptim të mjegulluar të gjendjes a situatave e rrethanave të caktuara sociale, ekonomike e shoqërore-politike. Pra ka mundësi që edhe ky të jet pas ndonjë rol të caktuar të tillë...

Por ajo që mua më ka bërë përshtypje për dy a tre herë sa e kam parë tërthorazi, se edhe unë s'para i përcjell këta njerëz apo emisione të tilla(mbase edhe për shkakë të mundësive kohore), është se gjithmonë ka dhënë përshtypjen e një mediatiku të pamvarur në disa çështje të përgjithshme politike...
Pastaj, ishte një përson që nxiste idetë e caktuara për çështje të caktuara që të merreshin parasysh e të trajtoheshin vetvetiu e në mënyrë të pavarur...
Mesazhi i tij ishte, sipas mendimit tim, e sipas motos apo stilit të tij, "...mendo vet me kokën tënde zonjote apo zotrote, unë vetëm po ti jap informacionet dhe shkaqet, arsyet e trajtimit të informacionit.
Nejse është mendim i imi përsonal dhe nuk e njoh mirë...

Gjithsesi, u prehtë në paqe.

Si u hodh nga dritarja e banesës Kastriot Myftaraj, nëna e tij ndodhej në dhomën tjetër (një profil i shkurtër për "gjyqtarin" që u bë gazetar)
t.png

7 KORRIK 2022, 17:25KRONIKATEMA
Si u hodh nga dritarja e banesës Kastriot Myftaraj, nëna e tij ndodhej

Analisti Kastriot Myftaraj është hedhur nga dritarja e dhomës së tij në banesë rreth orës 12:30 të mesditës së sotme duke i dhënë fund jetës.
Sipas News 24, në momentin e ngjarjes së rëndë nëna e tij e cila jetonte bashkë me të në banesë, ka qenë në dhomën tjetër.

Kanë qenë forcat e policisë ato që i kanë dhënë lajmin e hidhur.
Grupi hetimor ka shkuar në dhomën nga ku dyshohet se është hedhur Myftaraj dhe kanë evidentuar dritaren e hapur, teksa kanë mbledhur të gjitha provat në vendin e ngjarjes.
Dyshimet janë se Myftaraj e ka ndërmarrë aktin në kushte të rënduara psikologjike.
Kjo pasi prej pak kohësh, ai ishte diagnostikuar me kancer dhe me sa duket kjo ka sjellë dhe rëndimin e gjendjes psikologjike.

Kush ishte Kastriot Myftaraj

Myftaraj ka qenë publicist dhe analist në median shqiptare.
Ngjarjet më të rëndësishme të vendit, ai i lidhte me teori konspirative, çka e bënte që të gjente edhe hapësira në media të ndryshme.
Myftaraj lindi në Korçë në vitin 1966, teksa ka punuar për një periudhë kohe si ndihmës gjyqtar në Gjykatën e Korçës dhe pas rënies së regjimit komunist në disa të përditshme në Tiranë, duke filluar që nga gazeta “55”, “Rilindja Demokratike”, gazeta “Sot”.
Pas shpërnguljes në Tiranë, ai ka botuar edhe disa libra.
Kastriot Myftaraj ka qenë pjesë e disa ekraneve shqiptare. Për një kohë të gjatë ka qenë pjesë e emisionit të Arian Çanit në “TV Klan”, ndërsa së fundi prej disa vitesh ishte pjesë e ekranit të “Ora News”, me emisionin e tij “Iu flet Moska”.
Në maj 2017 ai u arrestua nga policia e Tiranës me akuzën ‘Thirrje për vepra të dhunshme në kundërshtim me Kushtetutën’.
Ai ndërkohë ka qenë dhe një kundërshtar i ashpër i fesë islame dhe disa herë ka deklaruar se dhe është kërcënuar për shkrimet e tij të ashpra kundër Kuranit.

"Në mënyrë misterioze", Alfred Cako reagon për vdekjen e Myftarajt: Mendonte se Shqipërinë do e bashkonte Moska

Në mënyrë misterioze, Alfred Cako reagon për

Lidhur me vdekjen tragjike të gazetarit Kastriot Myftarja ka ardhur një reagim dhe nga konspiracionisti Alfred Cako, i cili dyshon se vdejka e tij mund të jetë në mënyrë misterioze
Në një postim në rrjetet sociale, Cako shkruan se me Myftarajn grindej shpesh, por të dy bashkoheshin tek pika për "Shqipërinë e madhe, veç se Cako mendon se kjo gjë do të vijë nga iluminati, ndërsa Myftaraj besonte se këtë gjë do e realizonte Moska.

"Paska vdekur miku im i kahmotshëm Kastriot Myftaraj, ndoshta në mënyre misterioze por mbetet për t’u parë.

Përkundër polemikave që kisha me të dhe grindjeve që kemi patur kohëve të fundit, mund të them se jemi pajtuar në një pikë, Ajo tek Shqipëria e Madhe, vetëm se ai mendonte se ky bashkim i trojeve vjen nga zyret e Moskës kurse unë mendoj akoma se ajo vjen nga zyret e Illuminatit.

Në fund fare ishte njeri i mirë dhe atdhetar i fortë i Shqipërisë.

Ju lehtësoftë shpirti i tij me dritën e Perëndisë.

Të gjithë do ti rikthehemi Absolutës dhe Hyjnores. Nëse jo sot, atëher nesër po se po.

Zoti e Bekoftë Popullin Shqiptar", shkruan ai.

Si u hodh nga dritarja e banesës Kastriot Myftaraj, nëna e tij ndodhej në dhomën tjetër (një profil i shkurtër për "gjyqtarin" që u bë gazetar)
t.png

7 KORRIK 2022, 17:25KRONIKATEMA
Si u hodh nga dritarja e banesës Kastriot Myftaraj, nëna e tij ndodhej

Analisti Kastriot Myftaraj është hedhur nga dritarja e dhomës së tij në banesë rreth orës 12:30 të mesditës së sotme duke i dhënë fund jetës.
Sipas News 24, në momentin e ngjarjes së rëndë nëna e tij e cila jetonte bashkë me të në banesë, ka qenë në dhomën tjetër.

Kanë qenë forcat e policisë ato që i kanë dhënë lajmin e hidhur.
Grupi hetimor ka shkuar në dhomën nga ku dyshohet se është hedhur Myftaraj dhe kanë evidentuar dritaren e hapur, teksa kanë mbledhur të gjitha provat në vendin e ngjarjes.
Dyshimet janë se Myftaraj e ka ndërmarrë aktin në kushte të rënduara psikologjike.
Kjo pasi prej pak kohësh, ai ishte diagnostikuar me kancer dhe me sa duket kjo ka sjellë dhe rëndimin e gjendjes psikologjike.

Kush ishte Kastriot Myftaraj

Myftaraj ka qenë publicist dhe analist në median shqiptare.
Ngjarjet më të rëndësishme të vendit, ai i lidhte me teori konspirative, çka e bënte që të gjente edhe hapësira në media të ndryshme.
Myftaraj lindi në Korçë në vitin 1966, teksa ka punuar për një periudhë kohe si ndihmës gjyqtar në Gjykatën e Korçës dhe pas rënies së regjimit komunist në disa të përditshme në Tiranë, duke filluar që nga gazeta “55”, “Rilindja Demokratike”, gazeta “Sot”.
Pas shpërnguljes në Tiranë, ai ka botuar edhe disa libra.
Kastriot Myftaraj ka qenë pjesë e disa ekraneve shqiptare. Për një kohë të gjatë ka qenë pjesë e emisionit të Arian Çanit në “TV Klan”, ndërsa së fundi prej disa vitesh ishte pjesë e ekranit të “Ora News”, me emisionin e tij “Iu flet Moska”.
Në maj 2017 ai u arrestua nga policia e Tiranës me akuzën ‘Thirrje për vepra të dhunshme në kundërshtim me Kushtetutën’.
Ai ndërkohë ka qenë dhe një kundërshtar i ashpër i fesë islame dhe disa herë ka deklaruar se dhe është kërcënuar për shkrimet e tij të ashpra kundër Kuranit.
E morrem vesh.
Nje tjeter, qe shkone drejte harreses me gjendje te renduar psikologjike.

U hodh nga kati i katërt i banesës, mjekia: Kastriot Myftaraj ishte i “dënuar” me vdekje
t.png

7 KORRIK 2022, 18:37KRONIKATEMA
U hodh nga kati i katërt i banesës, mjekia: Kastriot Myftaraj ishte i

Gazetari dhe publicisti Kastriot Myftaraj i ka dhënë sot fund jetës duke u hedhur nga kati i katërt i banesës ku jetonte në lagjen “Ali Demi”. Akti i rëndë duket se ka ndodhur para syve të nënës së tij, dhe ishte pikërisht ajo që njoftoi edhe policinë.
Por, si duket Myftaraj ka qenë i diagnostikuar me tumor në tru. Një mjeke tek Neurokirurgjia thotë për ABC se si pasojë e tumorit, gazetari do të ndërronte jetë gjithsesi.

Sa i përket aktit të rëndë, ajo thotë se mund të ketë qenë një gjendje e rënduar psikologjike e shkaktuar nga tumori.
“I shkreti Kastriot , vuante nga nje tumor ne tru, qe do vdiste, gjithsesi. Per sa i perket aktit, ka te beje me problemet psiqike qe krijon tumorri. Nuk di si ka qene si gazetar, por ne neurokirurgji ku ka qene i shtruar ishte zoteri dhe shume falenderues per personelin e spitalit,” tregon mjekia.

E kam pas ndjek tek Arian Cani diku para 10 vitesh , kishe qejf ta degjoje sepse u merrte me analiza te pergjithshme te politikes nderkombetare.

Me pas nuk e di ce gjeti dhe filloi te merrej njerez te ndryshem, i hynte gjenealogjise se familjes se tyre dhe trillonte lloj lloj budallalleqesh , jo nena e tij ka shkuar me filanin e babai tij me filanen.

Se fundmi u fokusua vetem me shkrime kunder fese Islame dhe Kuranit , disa here bente thirrje per gjenocid ndaj muslimaneve shqiptare. Kaci sapo filloi larjen e haqeve . Njeri shume negativ qe dhe fytyra se fundmi i qe bere njesoj si e derrit.

"Në mënyrë misterioze", Alfred Cako reagon për vdekjen e Myftarajt: Mendonte se Shqipërinë do e bashkonte Moska

Në mënyrë misterioze, Alfred Cako reagon për

Lidhur me vdekjen tragjike të gazetarit Kastriot Myftarja ka ardhur një reagim dhe nga konspiracionisti Alfred Cako, i cili dyshon se vdejka e tij mund të jetë në mënyrë misterioze
Në një postim në rrjetet sociale, Cako shkruan se me Myftarajn grindej shpesh, por të dy bashkoheshin tek pika për "Shqipërinë e madhe, veç se Cako mendon se kjo gjë do të vijë nga iluminati, ndërsa Myftaraj besonte se këtë gjë do e realizonte Moska.

"Paska vdekur miku im i kahmotshëm Kastriot Myftaraj, ndoshta në mënyre misterioze por mbetet për t’u parë.

Përkundër polemikave që kisha me të dhe grindjeve që kemi patur kohëve të fundit, mund të them se jemi pajtuar në një pikë, Ajo tek Shqipëria e Madhe, vetëm se ai mendonte se ky bashkim i trojeve vjen nga zyret e Moskës kurse unë mendoj akoma se ajo vjen nga zyret e Illuminatit.

Në fund fare ishte njeri i mirë dhe atdhetar i fortë i Shqipërisë.

Ju lehtësoftë shpirti i tij me dritën e Perëndisë.

Të gjithë do ti rikthehemi Absolutës dhe Hyjnores. Nëse jo sot, atëher nesër po se po.

Zoti e Bekoftë Popullin Shqiptar", shkruan ai.
Nuk vonoi shume doli edhe ky bolja

E kam pas ndjek tek Arian Cani diku para 10 vitesh , kishe qejf ta degjoje sepse u merrte me analiza te pergjithshme te politikes nderkombetare.

Me pas nuk e di ce gjeti dhe filloi te merrej njerez te ndryshem, i hynte gjenealogjise se familjes se tyre dhe trillonte lloj lloj budallalleqesh , jo nena e tij ka shkuar me filanin e babai tij me filanen.

Se fundmi u fokusua vetem me shkrime kunder fese Islame dhe Kuranit , disa here bente thirrje per gjenocid ndaj muslimaneve shqiptare. Kaci sapo filloi larjen e haqeve . Njeri shume negativ qe dhe fytyra se fundmi i qe bere njesoj si e derrit.
E nxorri edhe Edi Ramen nip te Ahmed Zogut,meqe sipas te ndjerit gjyshja e Rames na paska pas punuar kuzhiniere te pallati mbreteror dhe duke qene se ishte e bukur nuk mund ti shpetonte epsheve te Don Ahmed Juan Zogolikoeceas.

E nxorri edhe Edi Ramen nip te Ahmed Zogut,meqe sipas te ndjerit gjyshja e Rames na paska pas punuar kuzhiniere te pallati mbreteror dhe duke qene se ishte e bukur nuk mund ti shpetonte epsheve te Don Ahmed Juan Zogolikoeceas.

Sk punuar kuzhiniere, por kanariere, mos jep informacion te gabuar.

Se ka nxjerre ky kete gje, ky i ka dhene ze, asaj qe perflitej

Sk punuar kuzhiniere, por kanariere, mos jep informacion te gabuar.

Se ka nxjerre ky kete gje, ky i ka dhene ze, asaj qe perflitej
Une nga ky e kam degjuar e pare ne TV. Nuk ka rendesi se kush e hodhi i pari teorine. Po them qe merej me idiotizma.

Une nga ky e kam degjuar e pare ne TV. Nuk ka rendesi se kush e hodhi i pari teorine. Po them qe merej me idiotizma.
Seshte faji i ktij, qe ti ke ikur nga shqioeria, dhe i vogel sdije gje per ramazzotin,..:p

Last edited:
Së pari, QOFTË I PARAJSËS.
Nga të paktët që i ka shërbyer së vërtetës dhe jo interesit.
Mediat janë vegla që mundohen të tjetërsojnë të vërtetën.
Nuk ka asnjë lloj mundësie të vetëvritet dikush që KURRË nuk u ankua për probleme psikologjike.
Sigurisht ka shumë faktorë që do e dëshironin Kastriot Myftarajn të zhdukur.
Ato politike, fetare, ojf dhe ojq Sorosiane, mediatiket, juridiket etj etj
Nga shqiptarët e paktë që i sherbente Shqipërisë dhe jo interesit personal apo atyre të Panama Papers.
Një njeri i mirë më pak, në këtë vend të mykur me halabak.

Ju flet Moska!!!!!!!
ASNJI nga PESHTARAKET ne media, nuk pati BYTHE,apo te bente ALUDIME.
RIP

e kane vrare apo eshte vetvrare, kjo nuk dihet me siguri, por ka qene gazetari qe ka patur me shume akses ne dokumentat sekrete te shtetit shqiptar, dhe dinte shume gjera, shume me teper se gazetaret e tjere,

Seshte faji i ktij, qe ti ke ikur nga shqioeria, dhe i vogel sdije gje per ramazzotin,..:p
Shiko,kjo eshte nje menyre se si diskreditoheshin "armiqte" e popullit dikur. Sot eshte mbushur Shqiperia me ish sigurimsa,siune,imorale,hetues,gjykates te cilet sot shkruajne libra,memorie,teori konspirative,disa jane bere mason etj. Dhe me keto palacolleqe jetojne si paraziter dje dhe sot. Hoxha,Berisha,Rama,Zogu etj ishin dhe jane shqiptare. Nuk ka nevoje te sajohen histori me partizan jugosllav qe vjen te kulla e Vicidolit si mik,dhe le me barre nenen e Saliut. Ky partizani na paska qene babai i Radovan Karaxhicit. E kesi historishe ka edhe per Enverin si gjoja i biri i nje armeni apo turku,Basha si nip i Enverit,Rama si nip i Zogut. Lali,jane karlliqe keto 😁

Back