shoku_tanku
scroll like dopamina
Pse ti gjeje gje,ata cicerojne neper studiot e oligarkeve.Kam hallin e Klodianes dhe Tan Hoxhes une tani
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Pse ti gjeje gje,ata cicerojne neper studiot e oligarkeve.Kam hallin e Klodianes dhe Tan Hoxhes une tani
Qenka oligark.te njejten qe pin dhe rama![]()
Kjo eshte nga ato ngjarje qe nuk do zbardhen kurre. Dje edhe hoxhe elvis naci nxitoi te bente nje deklarate ne rrjet lidhur me vdekjen e tij. Vdiq qafiri thoshte.Lajmet nxituan te thone qe deshmitare eshte nena por JOOOO nuk paska deshmitare dhe qe dje mendoj versionin e vrasjes. Edhe pse nuk kam qene dakort ne shume raste,, ne raste te tjera me ka hap dyte....lutem qe Kastrioti te kete gjetur Paqe me ne fund.
palo hoxh te dy, ndoshta Kaci eshte me i paster para Zotit, as ka mashtru as ka rrjep njeri as ka vrare ... Se di pse me ka trishtu kaq kjo ngjarje sidomos kur e mendoj te emen qe shqetesohej kur Kaci e tepronte.Kjo eshte nga ato ngjarje qe nuk do zbardhen kurre. Dje edhe hoxhe elvis naci nxitoi te bente nje deklarate ne rrjet lidhur me vdekjen e tij. Vdiq qafiri thoshte.
Edhe ketu ne forum shume nxituan ta baltosnin. E verteta nuk i pelqen askujt.palo hoxh te dy, ndoshta Kaci eshte me i paster para Zotit, as ka mashtru as ka rrjep njeri as ka vrare ... Se di pse me ka trishtu kaq kjo ngjarje sidomos kur e mendoj te emen qe shqetesohej kur Kaci e tepronte.
Te dy te cajne mangallin kur i degjon, Klodjana sidomos se pervec se llafazane eshte dhe budallacke.Kam hallin e Klodianes dhe Tan Hoxhes une tani
Kam hallin se do jua hapim teme dhe hargjojme serverin kot me budalliqe prandaj e ngrita si concernTe dy te cajne mangallin kur i degjon, Klodjana sidomos se pervec se llafazane eshte dhe budallacke.
Mua nuk do me behej vone nese keta pine Red Bull dhe provojne te fluturojne.![]()
Kam hallin se do jua hapim teme dhe hargjojme serverin kot me budalliqe prandaj e ngrita si concern![]()
Me fal shok, te prish oksidenti!Shoqe, mos përdorni fjalë të huaja imperialiste!
Ju faleminderit paraprakisht!
Me fal shok, te prish oksidenti!
Nuk dukej njeri qe kishte frike se do e vrisnin sepse ishte gjithe kohes ne provokime
Une e degjova Elvisin dhe nuk foli aspak keq. Ia bej hallall tha ato sharjet ndaj meje,por duhet pas kujdes tha se nje dite te gjithe do japim llogari para Zotit. Nuk e di ku e lexove ti qafirin,por ne video nuk u perm3nd fjala qafir aspak.Kjo eshte nga ato ngjarje qe nuk do zbardhen kurre. Dje edhe hoxhe elvis naci nxitoi te bente nje deklarate ne rrjet lidhur me vdekjen e tij. Vdiq qafiri thoshte.
Aty e ke hape videon nga fillimi.Une e degjova Elvisin dhe nuk foli aspak keq. Ia bej hallall tha ato sharjet ndaj meje,por duhet pas kujdes tha se nje dite te gjithe do japim llogari para Zotit. Nuk e di ku e lexove ti qafirin,por ne video nuk u perm3nd fjala qafir aspak.
Nuk e degjova fjalen qafir. Ndoshta edhe i bejne montazhe qellimisht qe te shkaktojne urrejtje fetare.Aty e ke hape videon nga fillimi.
Jo mor nuk eshte montazh,medemek citonte komentin e nje ndjekesi i cili shkruante vdiq qafiri.Nuk e degjova fjalen qafir. Ndoshta edhe i bejne montazhe qellimisht qe te shkaktojne urrejtje fetare.