• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Analisti Kastriot Myftaraj ka nderruar jete.

Lajmet nxituan te thone qe deshmitare eshte nena por JOOOO nuk paska deshmitare dhe qe dje mendoj versionin e vrasjes. Edhe pse nuk kam qene dakort ne shume raste,, ne raste te tjera me ka hap dyte....lutem qe Kastrioti te kete gjetur Paqe me ne fund.

Lajmet nxituan te thone qe deshmitare eshte nena por JOOOO nuk paska deshmitare dhe qe dje mendoj versionin e vrasjes. Edhe pse nuk kam qene dakort ne shume raste,, ne raste te tjera me ka hap dyte....lutem qe Kastrioti te kete gjetur Paqe me ne fund.
Kjo eshte nga ato ngjarje qe nuk do zbardhen kurre. Dje edhe hoxhe elvis naci nxitoi te bente nje deklarate ne rrjet lidhur me vdekjen e tij. Vdiq qafiri thoshte.

Kjo eshte nga ato ngjarje qe nuk do zbardhen kurre. Dje edhe hoxhe elvis naci nxitoi te bente nje deklarate ne rrjet lidhur me vdekjen e tij. Vdiq qafiri thoshte.
palo hoxh te dy, ndoshta Kaci eshte me i paster para Zotit, as ka mashtru as ka rrjep njeri as ka vrare ... Se di pse me ka trishtu kaq kjo ngjarje sidomos kur e mendoj te emen qe shqetesohej kur Kaci e tepronte.

Kam hallin e Klodianes dhe Tan Hoxhes une tani
Te dy te cajne mangallin kur i degjon, Klodjana sidomos se pervec se llafazane eshte dhe budallacke.
Mua nuk do me behej vone nese keta pine Red Bull dhe provojne te fluturojne. :p

Te dy te cajne mangallin kur i degjon, Klodjana sidomos se pervec se llafazane eshte dhe budallacke.
Mua nuk do me behej vone nese keta pine Red Bull dhe provojne te fluturojne. :p
Kam hallin se do jua hapim teme dhe hargjojme serverin kot me budalliqe prandaj e ngrita si concern :D

Nuk dukej njeri qe kishte frike se do e vrisnin sepse ishte gjithe kohes ne provokime

Bëri një akt i cili nga pikëpamja fetare do ishte mëkat, nga pikëpamja njerëzore do ishte gjynah, nga pikëpamja e atyre që merren me politikë do thuhesh se e vranë, nga pikëpamja e profesionistëve do kishte heshtje. Këta të fundit duhen marrë seriozisht se të tjerët gojën nuk e kanë për të folur tre apo katër gjëra të sakta, por për të ngrënë bukë, për të pirë ujë dhe për të folur broçkulla...

Une e degjova Elvisin dhe nuk foli aspak keq. Ia bej hallall tha ato sharjet ndaj meje,por duhet pas kujdes tha se nje dite te gjithe do japim llogari para Zotit. Nuk e di ku e lexove ti qafirin,por ne video nuk u perm3nd fjala qafir aspak.

Back