Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Anti-Trumpistat te futen ketu

Nuk thash qe te gjithe jan pa mend, por dhe vet presidenti ka then (ka video nese do ta verifikosh) qe te pa edukuarit e duan shume.

E dyta, u mirekuptoj disa njerez qe nuk dinin ndryshe dhe votuan per nje ekonomi me te mire, e yada yada. Ama e di ti sa jan penduar qe e votuan?

Ja nje ilustrim
Mbase mbase une nuk jetoj n amerik

Por me aq sa kam ndjek nqs do vihesha sot me gjith gomarlliqet qe ka apo politiken pro israel qe e perbuz n maksimum perball dy zvjedhjeve kamales edhe tij
Do votoja trump

Une si bindje anoj nga e majta edhe nuk e mbaj veten per doktorr shkencah por preferoj t mendoj q kam nje nivel t kenqshem dijesh pa modesti fare e them

Mbase mbase une nuk jetoj n amerik

Por me aq sa kam ndjek nqs do vihesha sot me gjith gomarlliqet qe ka apo politiken pro israel qe e perbuz n maksimum perball dy zvjedhjeve kamales edhe tij
Do votoja trump

Une si bindje anoj nga e majta edhe nuk e mbaj veten per doktorr shkencah por preferoj t mendoj q kam nje nivel t kenqshem dijesh pa modesti fare e them

Kurse une momentin kur dikush nuk tregon empati, dhe nuk mundohet te ve njerzit kundra njerit tjetrit, do fitonte respektin tim. Dicka qe ky presidenti jon i mungon masivisht.

Kurse une momentin kur dikush nuk tregon empati, dhe nuk mundohet te ve njerzit kundra njerit tjetrit, do fitonte respektin tim. Dicka qe ky presidenti jon i mungon masivisht.
Jam dakort ai e ka edhe natyren e till
Por mos harro pala tjeter nuk esht shenjtore

Klima politike atje esht polarizu se tepermi
Nqs t majtet nuk reformohen e t vijn me kemb n tok (se kan fluturu me ca politika)
As mandatin tjeter nuk fitojn kedo q t ven

(Dmth pa ju largu n menyr t qart ideve woke, kuotave gjinore rracore n vend t meritokracis etj)

Jam dakort ai e ka edhe natyren e till
Por mos harro pala tjeter nuk esht shenjtore

Klima politike atje esht polarizu se tepermi
Nqs t majtet nuk reformohen e t vijn me kemb n tok (se kan fluturu me ca politika)
As mandatin tjeter nuk fitojn kedo q t ven

(Dmth pa ju largu n menyr t qart ideve woke, kuotave gjinore rracore n vend t meritokracis etj)
Ore je ne vete ti? Te majtet qe ti shokohesh me lgbq apo woke perbejn nje perqindje shume te vogel te njerzit demokrat. Ne fakt mua sme intereson shume per lgbq apo woke njerzit, mendoja se do ishte nje faze qe do harrohej dhe sdo e merrte serjozisht shumica. Ama problemi im eshte kur fillojn te vejn ligje qe femra ska te drejt te abortoj, njerzit pushohen nga USAID qe kan ndihmuar miliona njerez te varfer dhe te semure. Kur qeveria vendos te heqi shume te drejta te asistences te shendetit. Kur femijet me kancer deportohen midis trajtimit me kemioterapi. Ku imigrantet deportohen qe kan kontribuar per ekonomin per 30+ vjet sesa te merren me kriminelet, mass shooters, etc.

Ore je ne vete ti? Te majtet qe ti shokohesh me lgbq apo woke perbejn nje perqindje shume te vogel te njerzit demokrat. Ne fakt mua sme intereson shume per lgbq apo woke njerzit, mendoja se do ishte nje faze qe do harrohej dhe sdo e merrte serjozisht shumica. Ama problemi im eshte kur fillojn te vejn ligje qe femra ska te drejt te abortoj, njerzit pushohen nga USAID qe kan ndihmuar miliona njerez te varfer dhe te semure. Kur qeveria vendos te heqi shume te drejta te asistences te shendetit. Kur femijet me kancer deportohen midis trajtimit me kemioterapi. Ku imigrantet deportohen qe kan kontribuar per ekonomin per 30+ vjet sesa te merren me kriminelet, mass shooters, etc.
Ti e quan pakic por une kam par video te prinderve qe cirren e ndihen t pafuqishem ndaj mesuesve bordeve t shkolles komunitetit
Qe edukojn femij me propaganda antinjerzore
Per politika qe fusin meshkujt ne sport me femra etj

Per pronar nuk pushojn dot nga puna njerez t pa aft e dembel sepse I perkasin nje komuniteti rrace gjinie etj se t hedhin me gjygj cancel culture etj behesh objekt bullizimi nga gjith turma idiote n internet qe n rastin m t mir lexojn vetem titullin pa e dit ca bohet

Pastaj per ato qe thua ti mbase me t drejt nuk mund t flas se sjam aty

Por ja do jetosh e do shohesh nqs e majta nuk reformohet ti largohet kultures viktimizimit por t shoh comun sense edhe hallet reale t shoqerise prap edhe 4 Vite d gri sallat me keq se opozita Jon ktu

Per mua populli amerikan midis dy zgjedhjeve qe pati beri ate me pak tr keqen (ta themi kshu meqe he anti trump 😄)

Ndaj duhet nje fshes e mire aty mes llojit t afrohen me njerzit

Pruzent.
President me budall se Trump ska per ti ardhur ndonjehere Amerikës.
Nese do e lene, ka per tu bere me i keq se Putaneska.

Ti e quan pakic por une kam par video te prinderve qe cirren e ndihen t pafuqishem ndaj mesuesve bordeve t shkolles komunitetit
Qe edukojn femij me propaganda antinjerzore
Per politika qe fusin meshkujt ne sport me femra etj

Per pronar nuk pushojn dot nga puna njerez t pa aft e dembel sepse I perkasin nje komuniteti rrace gjinie etj se t hedhin me gjygj cancel culture etj behesh objekt bullizimi nga gjith turma idiote n internet qe n rastin m t mir lexojn vetem titullin pa e dit ca bohet

Pastaj per ato qe thua ti mbase me t drejt nuk mund t flas se sjam aty

Por ja do jetosh e do shohesh nqs e majta nuk reformohet ti largohet kultures viktimizimit por t shoh comun sense edhe hallet reale t shoqerise prap edhe 4 Vite d gri sallat me keq se opozita Jon ktu

Per mua populli amerikan midis dy zgjedhjeve qe pati beri ate me pak tr keqen (ta themi kshu meqe he anti trump 😄)

Ndaj duhet nje fshes e mire aty mes llojit t afrohen me njerzit
Si nje banuese ne Amerike, te them qe nuk perbejn shumicen. Sec bejn njerzit me trupin e tyre cte duhet ty njehere? Ti i solle ne kete bote? Dmth ti mbyll syt kur nje femije bie shtatezan kur perdhunohet dhe nuk lejohet te abortoj, apo kur femijet vdesin per te ngren ose skan mundesi te marrin ilacet e duhara te mbijetojn, kur prindrit ndahen nga familia e tyre etc...per ty nuk eshte inhumane...por se dikush do te identifikohet si femer apo mashkull, per ty eshte me inhumane dhe duhet si Hitleri ti heqim nga kjo bote?

Kisha besim por po sillet si palaço e jo si president i Amerikës.
Në marrëdhëniet e jashtme o lyf komplet, po tallet Putini me të sipas qejfit. Për të mos folur për çifutët që u rri gati tu për çdo gjë. E vetmja gjë që di të thotë është "I am not happy with that".

Mos na shani Trump se e kemi mysafir per momentin, na ka shnrit vendin 😁

Cifti i shekullit ju ka zbukuru pallatin e momes mretnesh mush me dordolecer e fytyra te ngerdheshme......Mellanija oshte femra me e bukur qe ka hijeshu ate ven ketu e 500 edhe dilli largoj rete qe ta shikote me syte e vet qate bojalleshke....true!

Si nje banuese ne Amerike, te them qe nuk perbejn shumicen. Sec bejn njerzit me trupin e tyre cte duhet ty njehere? Ti i solle ne kete bote? Dmth ti mbyll syt kur nje femije bie shtatezan kur perdhunohet dhe nuk lejohet te abortoj, apo kur femijet vdesin per te ngren ose skan mundesi te marrin ilacet e duhara te mbijetojn, kur prindrit ndahen nga familia e tyre etc...per ty nuk eshte inhumane...por se dikush do te identifikohet si femer apo mashkull, per ty eshte me inhumane dhe duhet si Hitleri ti heqim nga kjo bote?
Thash une mir u takofshim neper tema tjera 😄

Shiko une nuk kam pun se ca ben tjetri me trupin e vet por behet puna ime kur vajza ime rrifet ndru n menyre sportive nga nje mashkull

Kur femijve te mi u imponohet "kultura" idiote kunder biologjise qe shkenca dhe natyra imponon (per t mos for per perversitetin qe kta shperndajn neper korrikulat e librave shkollor)
Edhe me detyron mua ti drejtohem me lloj e soj emertimesh
Me imponohet si siperrmarres ta mbaj n pune edhe pse esht I pa aft vetem pse "ndihet" ndryshe
E shum gnera t tjera q me cenojn mua dhe te tjerve si une te drejtat

Pa per mua t jetojn t lumtur ne boten e tyre iluzive 1000 vjet sme prishin pune

Thash une mir u takofshim neper tema tjera 😄

Shiko une nuk kam pun se ca ben tjetri me trupin e vet por behet puna ime kur vajza ime rrifet ndru n menyre sportive nga nje mashkull

Kur femijve te mi u imponohet "kultura" idiote kunder biologjise qe shkenca dhe natyra imponon (per t mos for per perversitetin qe kta shperndajn neper korrikulat e librave shkollor)
Edhe me detyron mua ti drejtohem me lloj e soj emertimesh
Me imponohet si siperrmarres ta mbaj n pune edhe pse esht I pa aft vetem pse "ndihet" ndryshe
E shum gnera t tjera q me cenojn mua dhe te tjerve si une te drejtat

Pa per mua t jetojn t lumtur ne boten e tyre iluzive 1000 vjet sme prishin pune
E kupton sa vogelsira jan keto, bazuar per gjerat me te rrendesishme qe duhet te fokusohemi (si ato me lart qe permenda).
Une do kisha me shume problem qe te behet (dhe eshte bere) si dite perditshme qe te ken school shooting dite per dite, sesa disa njerez qe flasin dhe shperndajn opinionet e tyre "woke"...ore ve butonin ne tru sa me ulet kur shikon dikush flet budalleqe dhe vazhdo o vlla preokupohu me trupin tend, meso femijet e tu cfare eshte e drejt apo jo, se fund te fundit me e rrendesishme eshte qe jan gall. Dhe nese te shqetesojn kaq shume qe nje trasgender fiton nje gare, ne te ardhmen jam e sigurt qe cdo trasgender do lejoheshin te konkurojn me njeri tjetrin qe ta bejn sa me te drejt per te gjithe. Pse nuk shikoni me shume per problemet madhore sesa nje grup te vogel te popullsis qe mendojn ndryshe nga ju?

E kupton sa vogelsira jan keto, bazuar per gjerat me te rrendesishme qe duhet te fokusohemi (si ato me lart qe permenda).
Une do kisha me shume problem qe te behet (dhe eshte bere) si dite perditshme qe te ken school shooting dite per dite, sesa disa njerez qe flasin dhe shperndajn opinionet e tyre "woke"...ore ve butonin ne tru sa me ulet kur shikon dikush flet budalleqe dhe vazhdo o vlla preokupohu me trupin tend, meso femijet e ty cfare eshte e drejt apo jo, se fund te fundit me e rrendesishme eshte qe jan gall. Dhe nese te shketesin kaq shume qe nje trasgender fitoj nje gare, ne te ardhmen jam e sigurt qe cdo trasgender do lejoheshin te konkurojn me njeri tjetrun we ta bejn sa me te drejt per te gjithe. Pse nuk shikoni me shume per problemet madhore sesa nje grup te vogel te popullsis qe mendojn ndryshe nga ju?
Edhe nje her se ngelem ten debati woke
Por ngaqe the cpun ka edhe se ju anti trump e pro kamala etj ende se keni kuptu impaktin qe paten kto politika tek shoqeria ndaj mori aq sh vota trump (jo vetem pfej ktyre por nje pjes e mir qe per kto)

Por n general picture une ka sh gjera q spajtohem m trump sidomos politiken pro isralel se t brendshmen se njoh

Edhe nje her se ngelem ten debati woke
Por ngaqe the cpun ka edhe se ju anti trump e pro kamala etj ende se keni kuptu impaktin qe paten kto politika tek shoqeria ndaj mori aq sh vota trump (jo vetem pfej ktyre por nje pjes e mir qe per kto)

Por n general picture une ka sh gjera q spajtohem m trump sidomos politiken pro isralel se t brendshmen se njoh
E kuptoj shume mire qe per kete woke problem e votuan shumica qe ran ne gracken e tij, prandaj dhe po te shpjegoj ty se nuk u fokusuan qe ky president nuk ndricoj gje si president per here te pare, as si biznesman, dhe as ska per te ndricuar kurre se vec nje 💩 ka bere deri tani, ato premtimet qe dha spo e bejn ameriken me mire.

E kuptoj shume mire qe per kete woke problem e votuan shumica qe ran ne gracken e tij, prandaj dhe po te shpjegoj ty se nuk u fokusuan qe ky president nuk ndricoj gje si president per here te pare, as si biznesman, dhe as ska per te ndricon kurre se vec nje 💩 ka bere deri tani, ato premtimet qe dha spo e bejn ameriken me mire.
Ktu pastaj ndoshta ke t drejt
Ai njihet me teper si zhurmaxhi show man
Lluster etj
Sesht politikan tipik n politikat e jashmte le sh per t deshiru
Por ja te shohim me do me kandidat t majtet kur t vij koha dhe politiken plus retoriken qe do ket
Se ka pershtypjen sot m sh se kurr duhet nje gjuhe unifikuese jo percarse (dmth per a to qe ju bejn nje si amrikan jo ca ju nda)

Une besoj se jane te gjithe ne te njejten ane, pastaj ka keq e ka me mire, ku ne pjesen "me mire" besoj futet Trump, veç per faktin qe mbeshtet familjen, ose te pakten keshtu me duket mua.
Une do shtroja nje pyetje qe mbase e zgjeron pak horizontin e temes e nuk perqendrohet veç te vrejtjet mbi personin..
Me gjeni nje lider, mbret, Perandor e deri te Perendite e kohëve te hershme, qe njerezimi e cileson ashtu si disa mendojne se duhet te jete nje udheheqës, pra "perfekt", ka ndonje? Une mundem te bej nje liste te pafundte qe provon se kishte, e ka dhe me keq se Trump!
Perandoret qe jan edhe filozof. Filozofet Perandor. Ose besimtar si Putin.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Befasohem gjithemone kur e degjoj dhe mendoj, si? Si ka mundesi ta suportojn kete njeri kur thot kaq shume budalleqe?

Back