• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Audio pergjimet nga SPAK

C’fare lloj informimi eshte ky me instagram … ?
Sillni ndonje gje zyrtare dhe faqe te besuara jo kazane interneti mbare . Pffff

I dnt click shite like this .

Nuk e përjashtoj si argument bashkëpunimit në vjedhje.
Dëgjova debatin e Gon Shehajt & Fevzi dritë ziut, ku ky i fundit ankohej se kishte marr vetëm 7% të pronave të gjyshes.
Këta palogazetarë e jurist kanë ikur majtas djathtas për të vjedhur ngado.
Atij vemjes i kishte lënë gjyshja gjysmën e Shqipërisë, por harron të na e shpjegoj se si arriti gjyshja atë pasuri.
Pronat e shqiptarëve janë vjedhur e manipuluar që me largimin e turkut, përgjatë sundimit të tyre, me ardhjen e sundimit të Zogut, e po aq mbas 1990.
Ka qenë një portal START para një dekade që jepte manipulimin e trojeve nga 1914 -1939 të Tiranës.
Ku citoheshin nëpunësit e Zogut përfitues, njëri më shumë se tjetri
Ai portal u shuajt mbas vitit 2015.
Pronat janë një çorbë e gatuar mjeshtërisht që me osmanët, e deri më sot për tu manipuluar.
Pas 2014 kanë kryer punë, se i kanë marr në duar bandat e KRIMIT

I erdhi radha edhe këtij zarit të Ilir Metës, janë shumë të tillë që në media na paraqiten si mjeshtër të tregut tonë, e kanë punuar me ndershmëri e reputacion të mirë
Por faktet i njohim ne që i përjetojmë, shohim dhe prekim përditë

nga biseda qe solli @Mandi nuk mu duk noi gjo komprometuese, thjesht bisede miqsh, nuk njof asnje nga ata personalisht, mirpo sikur nuk pashe per aq, noi gje qe i takon penalitetit,
duhen hetime te metejshme, qe te dali e verteta ne pah,

nga biseda qe solli @Mandi nuk mu duk noi gjo komprometuese, thjesht bisede miqsh, nuk njof asnje nga ata personalisht, mirpo sikur nuk pashe per aq, noi gje qe i takon penalitetit,
duhen hetime te metejshme, qe te dali e verteta ne pah,
Pjer ti sbesoj te kesh problem me prona. Te maresh pronen tende atje do dekada, ose smund ta maresh dhe fare.
Keta qe degjon ti i zgjidhin punet vetem me nje telefonat.

Pjer ti sbesoj te kesh problem me prona. Te maresh pronen tende atje do dekada, ose smund ta maresh dhe fare.
Keta qe degjon ti i zgjidhin punet vetem me nje telefonat.
kam pronat e gjyshit, te kisha morr te pakten nje dynym, ose gjysem dynymi , sa per te bo nje shpi verore, mirpo i kam heq shpresat me keta qeveritare,

Back