Cerebral Cortex
▲M..... of the T.....▼ ▌G+▐
Po Rastattin tim ato e moren?FIKS.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po Rastattin tim ato e moren?FIKS.
Aty banoke?Po Rastattin tim ato e moren?![]()
Ushtarët e StasitTe...GJITHA zonat elektorale,
i fitoi e...
djathta radikale.
Ne...LINDJE dhe NIKS ne hene.
Kaiserstraße 58.Po Rastattin tim ato e moren?![]()
EBEN.Ushtarët e Stasit
Rusia nuk mund te shkatrohej. Eshte kaluar ne planin b. Amerika “paqesore “ dhe Europa agresiveFIKS.
Aha, se paske gjo kujtesenAty banoke?
WOW.
Nuk ina larg.
I bje afer Schlosspark kjo rruga me duketKaiserstraße 58.
76437 Rastatt.
Te...marten jom AQE.
LG.
Kur U bashkunë shumë nuk kanë dashtëEBEN.
TANI jon bo=NAZIST.
Gjermania edhe zyrtarisht eshte e pushtuar, keta flasin per zgjedhjeAha, se paske gjo kujtesen
E di qe je aty afer se kena fol para nje viti e gjys.
Jo s'jam aty, por aty kam bere praktiken e gjermanishtes, aty dhe ne Baden-Baden.
Para 5 muajsh kisha pune ne Fulda.
U nisa nga Montpellier dhe i rashe nga Rastatti edhe pse s'me binte rruga andej.
Ndejta gjys dite.
Baden-Badeni ka qene gjithmone i djathte por Rastatti me zonat perreth ka qene me shume Die Grünen
Me kujtohet qe i bishe....verdalle,se ku e kisha shpine.Aha, se paske gjo kujtesen
E di qe je aty afer se kena fol para nje viti e gjys.
Jo s'jam aty, por aty kam bere praktiken e gjermanishtes, aty dhe ne Baden-Baden.
Para 5 muajsh kisha pune ne Fulda.
U nisa nga Montpellier dhe i rashe nga Rastatti edhe pse s'me binte rruga andej.
Ndejta gjys dite.
Baden-Badeni ka qene gjithmone i djathte por Rastatti me zonat perreth ka qene me shume Die Grünen
E ke TAMON por....e pushtuar,tingellon NO dobro ne perendim.Gjermania edhe zyrtarisht eshte e pushtuar, keta flasin per zgjedhje![]()
O Petro, edhe pse kam shume pikepamje te perbashketa me ty prapeseprape ne shume gjera nuk jam dakord me ty.Gjermania edhe zyrtarisht eshte e pushtuar, keta flasin per zgjedhje![]()
Edhe ligjerisht eshte e pushtuar qysh nga Lufta e Dyte.O Petro, edhe pse kam shume pikepamje te perbashketa me ty prapeseprape ne shume gjera nuk jam dakord me ty.
Une nuk jam konspiracionist, besoj se di te vleresoj realitetin duke shkuar pertej asaj qe thuhet e qe na servirin si te mireqene(kete e kemi te perbashket)
Sa per faktin qe Gjermania eshte e pushtuar ke te drejte.
Se per cfare pushtimi flet ti nuk e di...une flas per 'pushtimin' qe i beri Merkel me politikat e saj!
Ca konspiracjone ka aty, shif ligjet si ndryshojnë shif lobimin, shif rezultatet. Politika funksjonin me lek dhe lobime nuk është rocket science. Follow the money and lobbies groups in order to get politics. Shif kush lobon në be dhe Gjermani tek ligjet dhe nga vijnë influncat dhe e kupton ca bëhet.O Petro, edhe pse kam shume pikepamje te perbashketa me ty prapeseprape ne shume gjera nuk jam dakord me ty.
Une nuk jam konspiracionist, besoj se di te vleresoj realitetin duke shkuar pertej asaj qe thuhet e qe na servirin si te mireqene(kete e kemi te perbashket)
Sa per faktin qe Gjermania eshte e pushtuar ke te drejte.
Se per cfare pushtimi flet ti nuk e di...une flas per 'pushtimin' qe i beri Merkel me politikat e saj!
Harrove noi gjo.Sipas do mediave PESHTARAKE ne===
Ministra e Jashtme Baerbock dhe.....
përfaqesuesja e larte e.....
be-se per punet e jashtme Kallas u shfaqen ne takimin e G7-es te veshura me...
veshje te koordinuara.
Politikanet(SHURRA,mendimi IM) moren vleresime.
KULM.
PS....
Es war ein tolles modisches Statement, schwärmte Kanadas Außenministerin Mélanie Joly.
Als Frau habe ich mich sehr gefreut, sie in Rot und Weiß zu sehen.
Ich habe ein sehr gutes Verhältnis zu meiner deutschen Kollegin Annalena Baerbock.
Diese sei eine Freundin", wie auch die Außenbeauftragte Kallas.
FAZITI ne SHQIP...
keshilli i =NDRIKULLAVE.
Per ate ...ZEDHENESEN e...Harrove noi gjo.
PO.
Qfar?
Kon vajt me zgjidh hallet,apo me tregu=SHEMTINE e TYRE,me kostume.
Hey....Sipas do mediave PESHTARAKE ne===
Ministra e Jashtme Baerbock dhe.....
përfaqesuesja e larte e.....
be-se per punet e jashtme Kallas u shfaqen ne takimin e G7-es te veshura me...
veshje te koordinuara.
Politikanet(SHURRA,mendimi IM) moren vleresime.
KULM.
PS....
Es war ein tolles modisches Statement, schwärmte Kanadas Außenministerin Mélanie Joly.
Als Frau habe ich mich sehr gefreut, sie in Rot und Weiß zu sehen.
Ich habe ein sehr gutes Verhältnis zu meiner deutschen Kollegin Annalena Baerbock.
Diese sei eine Freundin", wie auch die Außenbeauftragte Kallas.
FAZITI ne SHQIP...
keshilli i =NDRIKULLAVE.