• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Banuesit ne Gjermani.

Aty banoke?
WOW.
Nuk ina larg.
Aha, se paske gjo kujtesen😌
E di qe je aty afer se kena fol para nje viti e gjys.
Jo s'jam aty, por aty kam bere praktiken e gjermanishtes, aty dhe ne Baden-Baden.
Para 5 muajsh kisha pune ne Fulda.
U nisa nga Montpellier dhe i rashe nga Rastatti edhe pse s'me binte rruga andej.
Ndejta gjys dite.
Baden-Badeni ka qene gjithmone i djathte por Rastatti me zonat perreth ka qene me shume Die Grünen

Jo s'jam aty, por aty kam bere praktiken e gjermanishtes, aty dhe ne Baden-Baden.
U nisa nga Montpellier dhe i rashe nga Rastatti edhe pse s'me binte rruga andej.
Ndejta gjys dite.
Baden-Badeni ka qene gjithmone i djathte por Rastatti me zonat perreth ka qene me shume Die Grünen
Gjermania edhe zyrtarisht eshte e pushtuar, keta flasin per zgjedhje :eek:

Ndejta gjys dite.
Me kujtohet qe i bishe....verdalle,se ku e kisha shpine.
Ne Rastatt banojne..
turq,
ballkanas,
ruse dhe...
shqiptare.

Kta votojne te gjelberit.

Kon ardh ne...LYRA arab.

Skemi cbojm.

Se do vrej futboll.

Gjermania edhe zyrtarisht eshte e pushtuar, keta flasin per zgjedhje :eek:
O Petro, edhe pse kam shume pikepamje te perbashketa me ty prapeseprape ne shume gjera nuk jam dakord me ty.
Une nuk jam konspiracionist, besoj se di te vleresoj realitetin duke shkuar pertej asaj qe thuhet e qe na servirin si te mireqene(kete e kemi te perbashket)

Sa per faktin qe Gjermania eshte e pushtuar ke te drejte.
Se per cfare pushtimi flet ti nuk e di...une flas per 'pushtimin' qe i beri Merkel me politikat e saj!

San Francisco, California jane liberal shithole shumica me cifo miljonere që lobojne ne politika dhe kjo dihet që eshte ber në ate derexhe. Duhet ta ndjekesh që nga 90, ta kuptosh homeless, emigracionin illegal, dhe fentanyl crisis.

Tani po shkojnë gjith California libretards dhe demokratet cifut mbasi e falimeuan vendin e vet nga cali, dhe san fran në Florida dhe jo vetem Miami, dhe ndodh që "rasteisht" në fl po rriten liberalët, përvec ca i shkuan nga ny.
Po dhe Gjermania me berlinin dhe qytete e tjera se ka të gjatë se drejt asaj rruge po shkojne po ta shohësh me kujdes. Po lobojne cifutet pa fund.

Last edited:
O Petro, edhe pse kam shume pikepamje te perbashketa me ty prapeseprape ne shume gjera nuk jam dakord me ty.
Une nuk jam konspiracionist, besoj se di te vleresoj realitetin duke shkuar pertej asaj qe thuhet e qe na servirin si te mireqene(kete e kemi te perbashket)

Se per cfare pushtimi flet ti nuk e di...une flas per 'pushtimin' qe i beri Merkel me politikat e saj!
Edhe ligjerisht eshte e pushtuar qysh nga Lufta e Dyte.
Te gjithe qysh atehere vegla te pushtuesit.
Kete here “fituan” “nacionalistet “. Perse u instaluan keta kete radhe? Perdorimi i Gjermanis kunder Rusis.

Ca konspiracjone ka aty, shif ligjet si ndryshojnë shif lobimin, shif rezultatet. Politika funksjonin me lek dhe lobime nuk është rocket science. Follow the money and lobbies groups in order to get politics. Shif kush lobon në be dhe Gjermani tek ligjet dhe nga vijnë influncat dhe e kupton ca bëhet.

Last edited:
Sipas do mediave PESHTARAKE ne===

Ministra e Jashtme Baerbock dhe.....
përfaqesuesja e larte e.....
be-se per punet e jashtme Kallas u shfaqen ne takimin e G7-es te veshura me...
veshje te koordinuara.
Politikanet(SHURRA,mendimi IM) moren vleresime.

KULM.

PS....
Es war ein tolles modisches Statement, schwärmte Kanadas Außenministerin Mélanie Joly.
Als Frau habe ich mich sehr gefreut, sie in Rot und Weiß zu sehen.
Ich habe ein sehr gutes Verhältnis zu meiner deutschen Kollegin Annalena Baerbock.
Diese sei eine Freundin", wie auch die Außenbeauftragte Kallas.

FAZITI ne SHQIP...
keshilli i =NDRIKULLAVE.

veshje te koordinuara.

KULM.

PS....
Es war ein tolles modisches Statement, schwärmte Kanadas Außenministerin Mélanie Joly.
Ich habe ein sehr gutes Verhältnis zu meiner deutschen Kollegin Annalena Baerbock.

FAZITI ne SHQIP...
keshilli i =NDRIKULLAVE.
Harrove noi gjo.
PO.
Qfar?
Kon vajt me zgjidh hallet,apo me tregu=SHEMTINE e TYRE,me kostume.

veshje te koordinuara.

KULM.

PS....

FAZITI ne SHQIP...
keshilli i =NDRIKULLAVE.
Hey....
Mos ofendo mo=FEMARUCE,
se na preken ne forum.

Danke.

Back