drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,697
- Pikët
- 113
Ke supermarketi kanë dy bythziPale kur punojne ne aeroprte kto verdhacuko-tzinjte,
Te cajne Arkadashin
Qeka bo çokollatë ktu thashë
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ke supermarketi kanë dy bythziPale kur punojne ne aeroprte kto verdhacuko-tzinjte,
Te cajne Arkadashin
Mu me erdhi SHUME KEQ,per nje VAJZE nga Irani,qe e hodhen tek...shinat e trenit.
Mjesi Beno.Mu me erdhi SHUME KEQ,per nje VAJZE nga Irani,qe e hodhen tek...shinat e trenit.
FAZITI....Kon ardh shume WICHSER ne Nemacka.
HVALA.
LAKU NOC.
Thuj pamfletit të kurdisi orënTe ishte ne Troje,
Mire Ja beri, qenit,...
![]()
"Donte të më përdhunonte"/ Tronditëse në Gjermani, adoleshentja vret bashkëmoshatarin
Tronditëse në Gjermani, adoleshentja vret bashkëmoshatarinNjë ngjarje e rëndë ka tronditur qytetin Castrop-Rauxel në Gjermani, ku një vajzë 17-vjeçare, Angela Rpamfleti.net
"Donte të më më përdhunonte"/ Tronditëse në Gjermani, adoleshentja vret bashkëmoshatarin
Shkruar nga Pamfleti
"Donte të më përdhunonte"/ Tronditëse në
Tronditëse në Gjermani, adoleshentja vret bashkëmoshatarin
Një ngjarje e rëndë ka tronditur qytetin Castrop-Rauxel në Gjermani, ku një vajzë 17-vjeçare, Angela R., dyshohet për vrasjen e bashkëmoshatarit të saj, Onur.
Policia gjermane ka nisur një kërkim intensiv pas zhdukjes së saj, pasi më 23 janar Gjykata e Dortmundit lëshoi një urdhër arresti me dyshimin për vrasje të qëllimshme.
Ngjarja ka ndodhur më 14 janar, kur një shofer gjeti të riun të plagosur rëndë e të gjakosur pranë një shtëpie të braktisur. Ai ishte pa ndjenja dhe, pavarësisht përpjekjeve për ta sjellë në jetë, i riu vdiq nga një plagë me thikë në qafë. Fillimisht, Angela pretendoi se po mbrohej nga një tentativë përdhunimi dhe se kishte vepruar në vetëmbrojtje. Ajo deklaroi se takimi me të riun kishte qenë i fshehtë, për shkak të frikës nga reagimi i prindërve dhe se e njihte atë më parë.
Megjithatë, hetimet treguan se situata nuk ishte ashtu siç kishte deklaruar e reja. Analiza e detajuar e telefonit të saj celular, sipas hetuesve, tregoi se Angela kishte planifikuar vrasjen dhe veprimi nuk ishte rezultat i vetëmbrojtjes. Si pasojë, autoritetet e cilësuan ngjarjen si vrasje me dashje dhe lëshuan urdhrin e arrestit.
Prokurori i Shtetit, Henner Kruse, konfirmoi se një thikë, e cila dyshohet se u përdorur si armë krimi u gjet pranë vendit të ngjarjes, në një kënd lojërash për fëmijë. Aktualisht arma po ekzaminohet, për të identifikuar çdo gjurmë që e lidh me Angela-n. Policia ka bërë thirrje publike që kushdo që ka informacion mbi vendndodhjen e 17-vjeçares të lajmërojë menjëherë autoritetet.
Efektivët bënë thirrje që Angela të vetëdorëzohet.
Ndërkaq, autoritetet gjermane kanë rritur masat e sigurisë në zonat e shkollave, rrugëve dhe vendeve publike, ku ajo mund të shfaqet. Policia po monitoron vendet ku mendon se mund të fshihet adoleshentja dhe po shqyrton të gjitha provat, duke përfshirë mesazhet dhe bisedat e regjistruara në celularin e Angelës, për të sqaruar motivet dhe rrethanat e ngjarjes.
Gjermania ka qenë begati për gjithë Europën o BjellorusJuve jeni per tju ASHTU...
BUCET ke=SHPIA.
Une kom pershtypjen qe ...Gjermania ka qenë begati për gjithë Europën o Bjellorus![]()
Kur në 90-tën merrja 400 DM ndihmë sociale aq paguhej një punëtor në Poloni, Çeki edhe Rusi padashjeUne kom pershtypjen qe ...
ti=MUA,me njef gabim.
Ta BESOJ.Kur në 90-tën merrja 400 DM ndihmë sociale aq paguhej një punëtor në Poloni, Çeki edhe Rusi padashje![]()
Shan çdo ditë që nuk i pastrojnë rrugëtTa BESOJ.
Uncle sam,apo mamiQIRAT e mixhes TI i ke ne FORUM.Shan çdo ditë që nuk i pastrojnë rrugët
Dikur edhe uncle Sam përkulej para Helmut Kohl
Nuk boj tifozllik për nacion ElhamdulillahUncle sam,apo mamiQIRAT e mixhes TI i ke ne FORUM.
Forza Rusia(si te duket)
Hajde mo.Nuk boj tifozllik për nacion Elhamdulillah![]()
Nuk e di , ky Orhani eshte ai qe ka projektu Shallvaret apo jo@Bradland
Goca e atij Orhan Sakiqit o qo ambasadorja?
''Fëmijët e Kosovës, viktima të rrjetit Epstein'', Sibel Edmonds zbulon rolin e Izraelit, Emirateve dhe mafies shqiptare gjatë pasluftës
Shkruar nga Pamfleti
''Fëmijët e Kosovës, viktima të rrjetit
Ish-përkthyesja e FBI-së Sibel Edmonds Zbulon Lidhjen Shqiptaro-Izraelite të Trafikut në Ballkan
Përtej ishullit privat dhe miliarderëve amerikanë, 'whistleblower'-ja ekspozon të vërtetën e fshehur: si rrjeti i Jeffrey Epstein përdori kaosin e pasluftës në Kosovë dhe Shqipëri për të ngritur një operacion masiv trafikimi dhe shantazhi, me bashkëpunëtorë kyç nga Izraeli dhe Emiratet e Bashkuara Arabe...
Kur Jeffrey Epstein u arrestua në vitin 2019, bota mësoi për një rrjet të sofistikuar trafikimi seksual që kishte abuzuar me qindra vajza të reja për më shumë se dy dekada. Mediat perëndimore u fokusuan te ishulli privat në Karaibe, fluturimet me miliarderë dhe princër, dhe marrëveshjen e dyshimtë gjyqësore që i kishte dhënë atij një dënim të butë në Florida.
Por sipas ish-përkthyeses dhe analistes së FBI-së, Sibel Edmonds, e gjithë kjo narrativë është vetëm maja e ajsbergut.
Në një rrëfim tronditës, Edmonds zbulon se operacionet më të errëta dhe më të rënda të rrjetit Epstein nuk ndodhën në Florida apo New York. Ato ndodhën në Ballkanin Perëndimor, midis viteve 1998 dhe 2003, në kaosin e pasluftës së Kosovës dhe Shqipërisë.
Dhe në qendër të këtij operacioni, sipas Edmonds, është një lidhje shqiptaro-izraelite që deri më sot është mbajtur e fshehur nga mediat kryesore dhe dokumentet e deklasifikuara.
Vitet e Humbura 1998-2003
"Nëse doni të kuptoni të vërtetën për Epstein, nuk duhet të kërkoni në Florida. Duhet të kërkoni në Ballkan," thotë Edmonds në analizën e saj të detajuar.
Ajo i referohet asaj që e quan "periudha e errët" e biografisë së Jeffrey Epstein: vitet 1998 deri në 2003. Ndërsa biografitë zyrtare të diplomatëve dhe zyrtarëve të lartë ndërkombëtarë shpesh i kalojnë shpejt këto vite, Edmonds argumenton se pikërisht atëherë u ndërtua themeli i një operacioni masiv të trafikimit dhe shantazhit seksual.
Çfarë ndodhi në Ballkan gjatë kësaj periudhe?
Pas ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë (1999), rajoni u përmbyt me persona ndërkombëtarë: paqeruajtës të OKB-së, kontraktorë privatë ushtarakë, diplomatë dhe punonjës të OJQ-ve. Në këtë kaos, sundimi i ligjit ishte pothuajse inekzistent. Dhe pikërisht aty, sipas Edmonds, paqeruajtësit dhe diplomatët që supozohej të garantonin sigurinë, u bënë pjesë e problemit.
"Epstein dhe bashkëpunëtorët e tij," shpjegon ajo, "përdorën këtë vakum pushteti për të krijuar një rrjet furnizimi me fëmijë dhe gra të reja, të cilat më pas trafikoheshin drejt Lindjes së Mesme; veçanërisht Dubait ,Izraelit dhe Perëndimit."
Pse Shqipëria dhe Kosova?
Në qendër të këtij rrëfimi qëndron ajo që Edmonds e quan "Lidhja Shqiptare".
Sipas saj, Shqipëria dhe Kosova nuk ishin thjesht vende të rastit në hartën e Epstein, por epiqendra e një operacioni të gjerë që përfshinte:
Rrjetet e krimit të organizuar lokal: Mafia shqiptare, tashmë e njohur për rrjetet e saj të trafikimit në Evropë, u bë partneri ideal për logjistikën në terren.
Mungesën e kontrollit institucional: Në mungesë të një shteti funksional dhe të një sistemi gjyqësor të pavarur, trafikimi lulëzoi pa u ndëshkuar.
Pozicionin gjeostrategjik: Shqipëria dhe Kosova shërbyen si pikë tranziti ideale midis Evropës Lindore, Perëndimore dhe Lindjes së Mesme.
"Ky nuk ishte thjesht një operacion kriminal i zakonshëm," thekson Edmonds. "Ishte një operacion i sofistikuar që përfshinte agjenci inteligjence, diplomatë të lartë dhe kontraktorë ushtarakë. Dhe në qendër të tij ishte bashkëpunimi midis rrjetit Epstein, inteligjencës izraelite dhe investitorëve nga Emiratet e Bashkuara Arabe."
Roli i Dubait dhe Izraelit
Edmonds pretendon se Lindja e Mesme ishte destinacioni kryesor i viktimave të trafikuara nga Ballkani. Dubai, në veçanti, përmendet si një nyje kyçe ku vajzat e reja dhe fëmijët dërgoheshin për të shërbyer në rrjetet e prostitucionit të elitës dhe për qëllime shantazhi ndaj diplomatëve.
"Investitorët nga Dubai dhe Izraeli nuk ishin thjesht spektatorë," thotë ajo. "Ata ishin bashkëpunëtorë aktivë që financonin dhe mbështesnin këtë rrjet, duke krijuar një sistem të integruar trafiku që shtrihej nga fshatrat e Kosovës deri te dhomat e luksit në Dubai."
vijon në artikullin e radhës...
Nuk e di , ky Orhani eshte ai qe ka projektu Shallvaret apo jo
A Jo nuk eshte goca ktij athereOrhani,
Ka qene kryetar kshilli bashkiak, i Sali Keelmendit mduket.
Inxxhinier nderrtimi mduket ka qene.