Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !A blehet vila permes telefoni !
Kur ka manjakë - pse jo !
GjenialePara 15 vitesh kur jetoja ne Singapore ,shume call centera benin miliona dollare duke shitur ''shtepi te dyte per pushime''. Ne leter dukej opsion fantastik. Me 50-70 mije dollare ti beheshe pronar me letra i disa apartamenteve te ndryshme ne bote , vendet te cilat zgjidheshin nga klientet me opsionin qe ti shfrytezoje deri ne 30 dite cdo vit. Kontratat formuloheshin nga zyra legale dhe mbaj qe u shiten diku 70 mije vila ne shume qe kalonin biliona dollare. Kompanite e call centerave kishin ne dispozion jo me teper se 1000 vila te tilla nderkohe qe kishin shitur mbi 70 mije. Pothuajse te gjithe rane pre e mashtrimit. Historia nuk perfundon ketu, pas disa vitesh te njejta kompani call centerash me emer ndryshe hiqeshin si zyra te fuqishme legale evropiane qe kundrejt nje shume prej 5000 dollaresh parapagim do ti ndihmonin qe te merrnin parate mbrapsh dhe nje numer i jashtezonshem i klienteve rane pre e mashtrimit per here te dyte. Eshte e cuditshme sa e thjeshte eshte te manipulohet njeriu.
Shumica jane besimtar gjoja...Nje shumice e madhe e te rinjve shqiptare punojne ne kto kompani. Ne emer te ushqimit te tyre,mashtrojne njerez n menyre tpa turpshme. Rini ordinere e pa moralshme.
Se ku lexova te perfshire ne kete skeme kriminale edhe emrin e nje personi qe eshte Wanted ne US. Si ka mundesi shteti shqiptar strehon te tille persona.Fabrika e mashtrimit është te kryeministria. Këta janë të punësuar. Marin rroga të mira,por fitimi I milionave shkon te veni
Mund te jet tjeter person me te njejtin emer se interpoli funksiono ne perfeksion n shqipriSe ku lexova te perfshire ne kete skeme kriminale edhe emrin e nje personi qe eshte Wanted ne US. Si ka mundesi shteti shqiptar strehon te tille persona.
Janë bashkë. Nuk ka shtet. Shteti I marë peng nga mafia e ndërtimit drogës dhe plehrave.Se ku lexova te perfshire ne kete skeme kriminale edhe emrin e nje personi qe eshte Wanted ne US. Si ka mundesi shteti shqiptar strehon te tille persona.
Eshte shtet mafioz dhe pike! Eshte i njejti person, por ka nderruar emrin pasi ka hyre ne Shqiperi.Mund te jet tjeter person me te njejtin emer se interpoli funksiono ne perfeksion n shqipri
Epo si qytetare pergjegjse qe je denonsoje ke zyrat e policise (FBI etj dmth aty ku esht wanted)Eshte shtet mafioz dhe pike! Eshte i njejti person, por ka nderruar emrin pasi ka hyre ne Shqiperi.
As qe e mendoj te raportoj mafien!!Epo si qytetare pergjegjse qe je denonsoje ke zyrat e policise (FBI etj dmth aty ku esht wanted)
Mbase merr e noj shperblim
Nuk esht habi qe njerzit ti shpetojn sistemit
Ama nqs esht i kerkuar andej kta skan byth ta mbajn per kte te garantoj
Ka dy lloj Call Center-ashPse i etiketon të tërë si te pa moralshëm ?
Une kam folur disa herë me ta per prb te ndryshme .. per linjen e internetit apo për prb të ndryshme me telefonin psh ... kanë qenë të gjithë çuna dhe goca shumë të edukuar dhe shumë të sjellshëm
Mund te raportosh ne menyre anonimeAs qe e mendoj te raportoj mafien!!
Edhe ne US te njejtin krim ka kryer ndersa punonte ne nje banke.
Se ku lexova te perfshire ne kete skeme kriminale edhe emrin e nje personi qe eshte Wanted ne US. Si ka mundesi shteti shqiptar strehon te tille persona.
aproPO...me CIFUT se jerrmanet NUK gje.Ka dy lloj Call Center-ash
Ata që kryejnë veprime të ligjshme dhe konform rregullave duke ndihmuar shoqëritë, dhe ata që vjedhin shoqëritë nëpërmjet manipulimit.
Tek e para hynë ata që pagesat iu kalojnë në bankë e janë të siguruar, tek e dyta kanë të ardhura dy apo tre herë më të larta për çdo transaksion (vjedhje më saktë) që kryejnë për eprorët por nuk kanë sigurime dhe të ardhurat i marrin CASH
Këta të dytët kanë lidhje të forta me strukturën shtetërore të Shqipërisë dhe Zionistët
P.s
Kush mendon se dhënat e shqiptarëve u vodhën krejt kot, është naivë
Të dhënat e identitetit të shqiptarëve kaluan për edramë zionistët që sot, nesër , pasnesër të jenë klientët e tyre për ti vjedhur & manipuluar, shantazhuar.
Thread 'Gjermanët zbardhin skemën e mashtrimit me call-center të vëllait të kryeministrit Rama, Olsi Rama.' https://www.forum-al.com/threads/gjermanët-zbardhin-skemën-e-mashtrimit-me-call-center-të-vëllait-të-kryeministrit-rama-olsi-rama.60388/
Tematika që kemi diskutuar edhe më parë, pas Amant Josifit dhe Olsi Ramës janë ca zvarranikë çifuto-zionist