Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,750
- Pikët
- 113
Përgjigje e: Cfare beni kur nuk ju ze gjumi ?

Në Albania HELENO.Ku jeton ti akrepo?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Në Albania HELENO.Ku jeton ti akrepo?
Në Albania HELENO.![]()
Jo jo, nuk jam nga Elbasani, kam jetuar ca kohë edhe në Greqi, në Korinthos dhe Athinë por nuk jemi takuar bashkë.Mendoja se jetoje ne greqi edhe ishe nje shoku im i vjeter nga elbasani`thankyou` nesje
Jo jo, nuk jam nga Elbasani, kam jetuar ca kohë edhe në Greqi, në Korinthos dhe Athinë por nuk jemi takuar bashkë.![]()
S'ka problem, për të dashur më duaj dhe mua nuk jam kondra, shok i mir jam edhe unë.Sa keq se akrepi ishte nej shok qe une e doja shume

S'ka problem, për të dashur më duaj dhe mua nuk jam kondra, shok i mir jam edhe unë.![]()