Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare ju ka bere per te qeshur

Po vet i the po nuk erdhi edi hajde ti, me demek rezerve per cdo rast. 😆

Po s’ishte me kuptimin qe do ti japesh ti .. une e thashe ate sepse nese nuk mund te takosh nje shok, takon nje tjeter nese eshte mundesia .. ti psh sdo te flasesh gjera private ne pranine e nje shoku te trete.. une kshu e shoh ska lidhje fare per rezerve aty.. 😜

Po s’ishte me kuptimin qe do ti japesh ti .. une e thashe ate sepse nese nuk mund te takosh nje shok, takon nje tjeter nese eshte mundesia .. ti psh sdo te flasesh gjera private ne pranine e nje shoku te trete.. une kshu e shoh ska lidhje fare per rezerve aty.. 😜
Nuk te gjykoj se si e ke pasur ti por menyra si u shprehe aty te con, edhe Uran ashtu e kuptoi.

Mos i merr shtrember keto qe po shkruajm se te tema cfare ju ka ber per te qeshur jemi. 😆
E lexove ate qe shkruajta une te postimi 351 per te dehurin qe piu dy gota bilardo? 😆

Une po bej gallata o kepi per vete 🤣 apo skam kohe une dhe nerva me taku njeri 😜

Back