• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare ju ka bere per te qeshur

Kanë arrestuar qeleshen. Shikoni si e marrin. 😂😂😂😂

Kanë arrestuar qeleshen. Shikoni si e marrin. 😂😂😂😂
Luçio dikush ka bile, e dikush dicka tjeter qe spo e them :)

Ishalla ste lexo e ste njeh ndonjeri nga protesta se dhe ty si Lali Erin te Spaku do te kërcënojne 🤣🤣🤣
mua sme mban gje barku , po e them qe tani..

dhe pervec nja 5 - 6 protestuesve ne rresht te pare , dy prej tyre , Aktiviste , i kam si nxenesit e mi , dhe 1 fjale duan.🦊

Duhet te perfshihesh i.pari more koke veture..

Si pranon i nenshtruar , ne heshtje te paguesh ne menyre qesharake me ndihmen sociale ( Kemp ) qe te jep Rama ?🦊
Nuk jam kundër shtetit se përfitoj nga sistemi. Nuk kam asnjë problem psikiatrik të rëndë dhe sistemi më quan të sëmurë. Marr lekë të cilat moralisht nuk më takojnë. Më kanë vënë diagnoz skizofreni, kur në fakt nuk kam asnjë shqetësim përveçse faktit që kam pasur ankth në të shkuarën. Unë kam bërë dokumentacionet dhe me ato dokumentacione përfitoj KEMP. Pse ? Se sistemi ma lejon. Pse ta zhduk një sistem i cili më shërben ?

Nuk jam kundër shtetit se përfitoj nga sistemi. Nuk kam asnjë problem psikiatrik të rëndë dhe sistemi më quan të sëmurë. Marr lekë të cilat moralisht nuk më takojnë. Më kanë vënë diagnoz skizofreni, kur në fakt nuk kam asnjë shqetësim përveçse faktit që kam pasur ankth në të shkuarën. Unë kam bërë dokumentacionet dhe me ato dokumentacione përfitoj KEMP. Pse ? Se sistemi ma lejon. Pse ta zhduk një sistem i cili më shërben ?
Po mire mo e ben , ata po vjedhin miliarda .

Ore Luci mos me cmend kot se do ti vej flaken fasuleve , qe kam qe ne 5 te mengjesit qe po i programoj ??

Po pse more para jane ato qe te jep Sistemi ty , ( vetem po more 1 mije euro ne muaj ,) ku nuk iken dot 1 dite as ne Golem ?

Normale te duket qe ky Sistem te vashdoj ti trajtoj Pencionistet me 100 - 150 mije leke ne muaj , kur moshataret e tyre vijne nga Maqedonia Veriut ne Elbason , 3 autobuza ding me 70 vjecsre , ndersa kta tanet nuk ikin dot sikur 1 dite ne Pogradec ?

Te duket normal ky sistem ty Luci ?...🦊😇😴🙄🥸

Ore Luci mos me cmend kot se do ti vej flaken fasuleve , qe kam qe ne 5 te mengjesit qe po i programoj ??

Po pse more para jane ato qe te jep Sistemi ty , ( vetem po more 1 mije euro ne muaj ,) ku nuk iken dot 1 dite as ne Golem ?

Normale te duket qe ky Sistem te vashdoj ti trajtoj Pencionistet me 100 - 150 mije leke ne muaj , kur moshataret e tyre vijne nga Maqedonia Veriut ne Elbason , 3 autobuza ding me 70 vjecsre , ndersa kta tanet nuk ikin dot sikur 1 dite ne Pogradec ?

Te duket normal ky sistem ty Luci ?...🦊😇😴🙄🥸
Xha Tani s'më kuptove, nuk ka rëndësi sasia, ka rëndësi sistemi që ka boshllëqe dhe njerëzit mund të përfitojnë lehtësisht. Si në rastin tim. Nëse do mblidheshin ekspertët e shëndetit mendor, dhe të më merrnin në intervistë, ta bënin tamam punën, me shumë siguri që nuk do gjenin asnjë problem tek mua, por ngaqë e neglizhojnë mua më krijohet një mundësi për ta shfrytëzuar sistemin në mënyrë ligjore.

Xha Tani s'më kuptove, nuk ka rëndësi sasia, ka rëndësi sistemi që ka boshllëqe dhe njerëzit mund të përfitojnë lehtësisht. Si në rastin tim. Nëse do mblidheshin ekspertët e shëndetit mendor, dhe të më merrnin në intervistë, ta bënin tamam punën, me shumë siguri që nuk do gjenin asnjë problem tek mua, por ngaqë e neglizhojnë mua më krijohet një mundësi për ta shfrytëzuar sistemin në mënyrë ligjore.
po mire o shoku , ( largqoftev, sikur ta heqin Kwmpin , gje qe une sta uroj kurre ) atehere Sistemi eshre i keq ?

keshtu po thua me duket ?

po mire o shoku , ( largqoftev, sikur ta heqin Kwmpin , gje qe une sta uroj kurre ) atehere Sistemi eshre i keq ?

Kempin e kam të përkohshëm. Domethënë; 9 muaj KEMP. Nuk e kam të përhershëm. Duhet të paraqitem prapë që ata të vendosin nëse do ma japin apo jo.

Po ketij kempin protestuesit ja paguajne o Xha Tani, ky te ishte per Ramen e Belinden do kishte pllake mermeri siper tani e 2 dekada mbase. Ata atje dalin e bertasin dhe per kte, e ky zgerdhihet sesi e merr policia "qeleshen" siç e quan ky.
Ky duhej te ishte ne Durres te ajo qe merrte pensionet e kempet e lozte ne kazino..

Back