• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare libri po lexoni apo keni lexuar?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Cfare libri po lexoni apo keni lexuar?

Biblioteke ne cdo urban... Nuk do ishte ide e keqe.

Ka kaluar koha e librit. Njerzit mburren me telefona me veshje e jo me pasurin e mengjes. (Ne kete rast behen modesta zakonisht)

Ti me siguri nuk ke lexuar ndonje liber ne urban, prandaj flet keshtu.
Nje mikja ime, qe lexonte shpesh neper urbane, tani e ka djalin 20vjec. Ajo me tregonte se kishte rene shtatezen duke lexuar nje liber ne nje urban. Mirpo une nuk e kam kuptuar, pse djalit nuk i vuri emrin e ndonje personazhi te atij libri, por i vuri emrin e personit, qe rrinte gjithmon mbrapa saj dhe e ndihmonte te nderronte faqet, sa here kur ajo lexonte libra ne urban.

Nejse, jo te gjithe jane te vetedishem per rendesin praktike, qe ka leximi i librave neper urban.

Humor pedant.

ju rekomandoj per ata qe nuk e kane lexuar : Dashuria ne kohrat e koleres- e perkthyer dhe pershtatur nga e madhja MIRA MEKSI botim i shtepise Naim Frasheri Tirane 15-04-1991,(vetem kte version lexoni ,sepse ata qe u botuan me pas nuk jane gjo hic) dhe per ata qe zoterojne italishten WILBUR SMITH - Come Il Mare ! Jane 2 librat me te bukur per mua qe do ti merrja me vete ne cdo cep te botes!

Ka kaluar koha e librit. Njerzit mburren me telefona me veshje e jo me pasurin e mengjes. (Ne kete rast behen modesta zakonisht)

Kush tha se ka kaluar koha e librit? Perkundrazi.
Perdite shoh njerez qe lexojne ne autobuz, tren, aeroport (kur me bie rasti) dhe nje prej tyre jam dhe une. Lexoj ca te me dale para per rruges, ne shtepi me zgjedhje.

Po flas ne Shqiperi...Jo nga Harvardi :p

Po flas ne Shqiperi...Jo nga Harvardi :p

Edhe une per autobuzin e zakonshem po flas, jo per ate te Cambridge :p
Nejse, personalisht jam ne nje gjendje qe po "ripertyp" disa libra qe i pata lexuar keto dy vite. Iu jam rikthyer edhe njehere, vecanerisht Alexander Pope-se dhe Edmond Burke.
Te paperseritshem...

*

Sa per ne Shqiperi, mua s'me ec kafja poshte po te mos marr te lexoj ndonje poezi, tregim, a ese.
Se aty gjithe diten ne kafe je :p
(te shohin cik si aliene, po ver syzet e diellit ne sy dhe as mos ta ndin hic per askend. Shih qejfin tend me pak fjale. )

Forca per te dashur - Martin Luter King

1-2 libra ne mos gaboj kam lexuar. Spara e bej se sperqendrohem sic duhet. :))

-qesh-
Une nuk po them te lexosh "Biologjia ne driten e materjalizmit dialektik" ne aotobuz.
Por ndonje liber humoristik, ndonje gazet sporti, nuk eshte keq ta lexosh, per te gelltitur minutat, nese nuk ke ndonje shoqeri te kendeshme aty prane.

Por gjithmon kujdes, librin duhet ta shfetosh vete!

-qesh-
Une nuk po them te lexosh "Biologjia ne driten e materjalizmit dialektik" ne aotobuz.
Por ndonje liber humoristik, ndonje gazet sporti, nuk eshte keq ta lexosh, per te gelltitur minutat, nese nuk ke ndonje shoqeri te kendeshme aty prane.

Por gjithmon kujdes, librin duhet ta shfetosh vete!

Plako ti e ke mendjen me e nxjerr 10 ate edukaten shoqerore/seksuale me sa po shof. :p

Badfellas By Paul Williams

sa e lexova tekstin e kanges Hero i qytetit pa lum , kete kang te Gjurmeve e kam ndegjue me qindra here por si tekst kur nuk ja kam vu mendjen ..

attachment.php

po me pelqen shum :

..do te beja Teute
sikur t'isha mbret ..

nuk po me pelqen hiq :

..po ben nje kohe pa sens
Delirium tremens..

Përgjigje e: Re: Cfare libri po lexoni apo keni lexuar?

Pa fillu me e sha persmari,kush e ka shkrujt Busave kete kryeveper ?

e ka shkrue Migjeni , Migjen Kelmendi ..

..asht kange e bukur e viteve 80-a ..

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=Y8uOweA7-BY"]https://www.youtube.com/watch?v=Y8uOweA7-BY

Nqs mund te lexosh ne urban hall all te qofte :))

Ne fakt Zirko.. ai eshte momenti me i duhur pasi 1-ne atobuz ska wireles, dhe kam 2 opsjone ose te shoh nga dritarja ose te shoh njerezit qe hipin e zbrisin nga autobuzi, Lol.. Keshtu qe me mire ate 15 minutsh e kaloj me liber :)... Provoje e do me besosh :p... (nqs gjen karrige te ulesh sigurisht, se ne kemb s'mundesh :D)

Status
Temë e mbyllur.
Back