Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare libri po lexoni apo keni lexuar?

Status
Temë e mbyllur.
Përgjigje e: Cfare libri po lexoni apo keni lexuar?

To kill a mockingbird,

Duke lexuar

Secret garden & The yearling

Business Model Generation. Jam ende dikun nga fillimi. Deri tash i kenaqur.

Konspiracioni global

David Icke

Perendimi i idhujve

Friedrich Nietzsche

Prapaskenat e historise boterore

David Icke

Udhetari dhe hija e tij

Friedrich Nietzsche

Kardinali Arber Bessarion ka mundesuar ruajtjen dhe prurjen nga Konstantinopoja ne Venecie te doreshkrimit me te hereshem(shek.9) rreth vepres Homerike. Ngjitja nga libri:
--------------------------------------------
Autore: Roderick Cave
Titulli : The history of the book in 100 books
the complete story, from Egypt to eBook
Publ. : Firefly Books, 2014
-------------------------------------------

Sapo mbarova 50 Shades of Grey . S'me pelqeu fare. Asgje romantike edhe pse ne fillim mendova se gjeta celsin e nje romance te kendshme .
Me bezdisi dhuna dhe kenaqesia qe nje njeri mund te marri nga trajtimi i nje femre si qen
Fundi pa lidhje krejt. S'u mor vesh pse Mr. Grey ishte ashtu si ishte....

What a waiste of time... -pff-

Kam mbaruar leximet - tani po perseris ate qe tjeret me thone - vetem se ne gjuhe tjeter !
Uhhhh sa veshtire - e sa me endje qe i them :)

Sapo mbarova 50 Shades of Grey . S'me pelqeu fare. Asgje romantike edhe pse ne fillim mendova se gjeta celsin e nje romance te kendshme .
Me bezdisi dhuna dhe kenaqesia qe nje njeri mund te marri nga trajtimi i nje femre si qen

kete kam lexuar nga kritiket qe adhurojn violencen…per vete kur shikoj qe shume veta flasin per dicka si liber apo film, me heq kurjozitetin per ta lexuar

kete kam lexuar nga kritiken per dicka si liber apo film, me heq kurjozitetin per ta lexuar

me vjen vdekje qe i behet jehone aq shume te shemtuares, dhunes dhe tortures..

ky duhet ndaluar edhe si liber edhe si film..
c'far mesazhi ka ne masa?
Dhune..

stupid author.. (eshte edhe femer..-pff-)

me vjen vdekje qe i behet jehone aq shume te shemtuares, dhunes dhe tortures..

ky duhet ndaluar edhe si liber edhe si film..
c'far mesazhi ka ne masa?
Dhune..

stupid author.. (eshte edhe femer..-pff-)

plotesisht dakort, ironikisht fati bie ne duart e gabuara nganjehere :/

kush e gjen "hot" Mr. Gray , i bie te dashurohet me sadistat dhe perdhunuesit.

S'di ne ke lexuar per Karla Homolkan nga Niagara (St. Catherine ONTARIO), Rexh, qe perdhunonte i dashuri i saj goca 12-14 vjece, (mbi 20) dhe i linte te vdisnin nga uria ne baisment . Kjo (Karla) ishte grepi qe i sillte gocat ne shtepi dhe kenaqej me kenaqesine e te dashurit te saj duke dhunuar e perdhunuar vajzat. Ka ndodhur para 20 vjetesh kjo. Karla beri 16 vjet burg dhe doli para 2 vjetesh. I bene edhe film. Ne lajme dilte rregullisht. Ne burg kjo infektoi disa te tjera. Kurse te dashurin qe zuri kur doli nga burgu, e beri sadist edhe ate dhe para nje viti ai e coptoi nje kinez dhe nje krah ja coi me poste kryeministrit , nje kembe ja coi parlamentit, dhe ca pjese te tjera neper poste i kapen pa u bere delivery.... Edhe ne internet kish leshuar video qe coptonte macet per kenaqesi. Imagjino cfar eshte shembulli i keq per njeriun.
Tani keta cfare presin qe i bejne reklame ketij libri e filmi? I'm disgusted..

kush e gjen "hot" Mr. Gray , i bie te dashurohet me sadistat dhe perdhunuesit.

S'di ne ke lexuar per Karla Homolkan nga Niagara (St. Catherine ONTARIO), Rexh, qe perdhunonte i dashuri i saj goca 12-14 vjece, (mbi 20) dhe i linte te vdisnin nga uria ne baisment . Kjo (Karla) ishte grepi qe i sillte gocat ne shtepi dhe kenaqej me kenaqesine e te dashurit te saj duke dhunuar e perdhunuar vajzat. Ka ndodhur para 20 vjetesh kjo. Karla beri 16 vjet burg dhe doli para 2 vjetesh. I bene edhe film. Ne lajme dilte rregullisht. Ne burg kjo infektoi disa te tjera. Kurse te dashurin qe zuri kur doli nga burgu, e beri sadist edhe ate dhe para nje viti ai e coptoi nje kinez dhe nje krah ja coi me poste kryeministrit , nje kembe ja coi parlamentit, dhe ca pjese te tjera neper poste i kapen pa u bere delivery.... Edhe ne internet kish leshuar video qe coptonte macet per kenaqesi. Imagjino cfar eshte shembulli i keq per njeriun.
Tani keta cfare presin qe i bejne reklame ketij libri e filmi? I'm disgusted..

jo se kam lexuar apo degjuar por e pa besueshme qe vec aq burg beri, sesa tepakten 60 vjet…dhe qe media e inkurajonte tregon sesa popull injorant jemi

jo se kam lexuar apo degjuar por e pa besueshme qe vec aq burg beri, sesa tepakten 60 vjet…dhe qe media e inkurajonte tregon sesa popull injorant jemi

bashkpunoi me policine dhe tregoi gjithcka dhe denimi i saj ishte pjese e "marrveshjes" ...

ata njerez une kam pare emision qe s'behen kurre normale..
keta duan me nxjerre nga trute dhe ata qe jane normale me keta libra e shembuj.

Sepse ai ishte dhunuar ne moshen 15 vjecare dhe e jema kishte vdekur nga droga duke e lene kete vetem 4 vjecar. Mendoj se kjo eshte nje arsye perse ai perdorte sadomachismin si kenaqesi. Megjithate ajo vajze me eren si naive ishte super e zgjuar pikerisht sepse nuk e nenshkroi kontraten por e provoi vetem nje here per ti dhene fund asaj lidhjeje te komplikuar. Mua me terhoqi shume si histori.. pavarsisht se je apo jo dakort me ate lloj 'kenaqesie'. ajo hyn te engjelli dhe djalli..qe posedon cdo njeri pak a shume ne vetvete.

Sepse ai ishte dhunuar ne moshen 15 vjecare dhe e jema kishte vdekur nga droga duke e lene kete vetem 4 vjecar. Mendoj se kjo eshte nje arsye perse ai perdorte sadomachismin si kenaqesi. Megjithate ajo vajze me eren si naive ishte super e zgjuar pikerisht sepse nuk e nenshkroi kontraten por e provoi vetem nje here per ti dhene fund asaj lidhjeje te komplikuar. Mua me terhoqi shume si histori.. pavarsisht se je apo jo dakort me ate lloj 'kenaqesie'. ajo hyn te engjelli dhe djalli..qe posedon cdo njeri pak a shume ne vetvete.

Sa mire qe DJALLI nuk ka fasade,pavaresisht qe zoti e <mposht> ne kishe!

Nuk eshte e thene te ndajme te njejtin opinion, Deb. Thx per sqarimin, dmth i ke lexuar edhe dy librat e tjere?
une per vete s'i lexoj , jo vetem per stilin jo te bukur te shkrimtares qe ne pesqind e ca faqe fliste po te njejten taktike pa lakime ,( vetem trysni mbi organet gjenitalie dhe punimin mbi to sikur te ishin material sintetik ) por nuk e lexoj sepse arsyeja me e madhe eshte: A do t'ia keshilloja une femijeve te mi kete liber? Pergjigja eshte kategorikisht -JO!. Atehere nuk ja vlen te merrem me fantazi perdhunuesish.

Keni Tarantinon ne Hollywood qe mbush kasat....me pervesesira!

Nothing is True and Everything is Possible
(Adventures in Modern Russia)
By; Peter Pomerantsev

Nuk eshte e thene te ndajme te njejtin opinion, Deb. Thx per sqarimin, dmth i ke lexuar edhe dy librat e tjere?
une per vete s'i lexoj , jo vetem per stilin jo te bukur te shkrimtares qe ne pesqind e ca faqe fliste po te njejten taktike pa lakime ,( vetem trysni mbi organet gjenitalie dhe punimin mbi to sikur te ishin material sintetik ) por nuk e lexoj sepse arsyeja me e madhe eshte: A do t'ia keshilloja une femijeve te mi kete liber? Pergjigja eshte kategorikisht -JO!. Atehere nuk ja vlen te merrem me fantazi perdhunuesish.

Jo, absolutisht jo s'mund te ndajme te njejtin opinon me te gjithe..Pastaj varet se me çfare syri e sheh cdo individ ate perdhunim, nqs do ta quanim si te tille, sepse pikerisht ai nuk e bente me force por kerkonte qe partenerja te ndante te njejten gje me te..

Nuk kam nje opinon kategorik ne fakt me kete histori, doja thjeshte te kuptoja arsyen perse e praktikonte, kaq me mjaftonte.

Kurse tomet e tjere si kam lexuar por thone qe ne te dytin kthehet ajo vajza :D dhe ne te treten martohen..pra ajo e ndryshon totalisht ate :p

Status
Temë e mbyllur.
Back