Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cfare po beni ne kete moment?

Dua te bej nje sy gjume per te pare ndeshjen ne darke.. se ndryshe do me ze gjumi ..

Asgjë, na u bë Kaney West vizitori i shqipërisë. Ca thonë që ai nuk e di nga bie shqipëria, ca thonë që ai është figurë kontraverse, ca e shikojnë si zot. Unë e shoh si njeri. Ca komente thoshnin; erdhi zezaku do marri lekët tona. 😂😂😂
Luçio, sa bileta te dha partia falas ty?

Luçio, sa bileta te dha partia falas ty?
Ta kam përmendur njëherë; unë nuk kam lidhje me asnjë parti. Për më tepër, jam njeri i izoluar nga shoqëria, nuk kam miq, apo shokë, e shpenzoj ditën vetëm. Ata që janë me parti kanë miq e njohje. Unë s'kam njohje me askënd. Lool. xD

Ta kam përmendur njëherë; unë nuk kam lidhje me asnjë parti. Për më tepër, jam njeri i izoluar nga shoqëria, nuk kam miq, apo shokë, e shpenzoj ditën vetëm. Ata që janë me parti kanë miq e njohje. Unë s'kam njohje me askënd.
Ama sme the sa bileta ?!

HALLALL dhe PERSE?
Kur vrej do....HAJVANER qe kane nja...8 DEKADA ne Njemacka.

Po.....HAJDARE=NJELEN(sipas meje).

Back