- Anëtar
- Aug 21, 2011
- Postime
- 35,779
- Pikët
- 113
Urata per te tereee e reeee!Hajde rradha se sot qenka dita 1001 neteve![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Urata per te tereee e reeee!Hajde rradha se sot qenka dita 1001 neteve![]()
E reeee Ca llafos tiUrata per te tereee e reeee!
Ku do i beni pushimet kte vere?Rruges per tek Port Carnival
View attachment 359785
SA or ke bo ene sa or tjera ke me boRruges per tek Port Carnival
View attachment 359785
Cruise ne southern carribeanKu do i beni pushimet kte vere?
8 munuta sa te arrijSA or ke bo ene sa or tjera ke me bo
Luçio, sa bileta te dha partia falas ty?Asgjë, na u bë Kaney West vizitori i shqipërisë. Ca thonë që ai nuk e di nga bie shqipëria, ca thonë që ai është figurë kontraverse, ca e shikojnë si zot. Unë e shoh si njeri. Ca komente thoshnin; erdhi zezaku do marri lekët tona.![]()
Ta kam përmendur njëherë; unë nuk kam lidhje me asnjë parti. Për më tepër, jam njeri i izoluar nga shoqëria, nuk kam miq, apo shokë, e shpenzoj ditën vetëm. Ata që janë me parti kanë miq e njohje. Unë s'kam njohje me askënd. Lool. xDLuçio, sa bileta te dha partia falas ty?
Ama sme the sa bileta ?!Ta kam përmendur njëherë; unë nuk kam lidhje me asnjë parti. Për më tepër, jam njeri i izoluar nga shoqëria, nuk kam miq, apo shokë, e shpenzoj ditën vetëm. Ata që janë me parti kanë miq e njohje. Unë s'kam njohje me askënd.
Po ta them prapë; nuk kam lidhje me asnjë parti, nuk më është ofruar asnjë biletë, nuk jam kontaktuar nga askush për të më dhënë ndonjë biletë.Ama sme the sa bileta ?!
Fli embelDua te bej nje sy gjume per te pare ndeshjen ne darke.. se ndryshe do me ze gjumi ..
Ja paskan futAma sme the sa bileta ?!
E ke lli8 munuta sa te arrij![]()
Mos ha raspberries dhe blueberries.