Guest viewing is limited
  • PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

Ciftet e Javes.💜💙

KERKESE PER DIVORC

E nderuar ish Zonja @Belle, e nderuar @Mia@
Me kete shkrese, ne gjendje te plote ndergjegjeje dhe me mbetjet e fundit te durimit njerezor, kerkoj zgjidhjen e menjehershme te kesaj lidhjeje, e cila ne fillim u paraqit si dashuri, por me vone rezultoi te ishte nje eksperiment metafizik mbi vuajtjen.

Kam ardhur ne perfundimin se bashkejetesa jone nuk eshte me nje martese, por nje traktat i heshtur mbi absurditetin e ekzistences. Ti nuk je me grua per mua! je prove filozofike se njeriu nuk vuan sepse dashuron, por sepse shpreson kot.

Une nuk kerkoj hakmarrje. Hakmarrja do te ishte teper romantike per kete rast. Kerkoj vetem largim! ate lloj largimi te ftohte, te qarte dhe te domosdoshem qe edhe Schopenhauer do ta quante “hapi i pare drejt pakesimit te dhimbjes”.

Ne kete martese kam humbur kohe, qetesi dhe disa iluzione te pavlefshme. Pasurine mund ta ndajme. Fjalet, jo. Ato t’i le ty, sepse gjithmone ke ditur t’i perdoresh per te krijuar mjegull aty ku duhej te kishte thjesht heshtje.
Prandaj kerkoj divorcin, jo sepse zemra u thye, por sepse arsyeja me ne fund u zgjua.
Me respektin qe i takon nje gabimi te gjate,
Ish-burri yt L0verman
Une vetem bashkoj, nuk ndaj. 😁

Back