Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Kesaj rradhe po vi memeqe po e ha momentalisht
![]()
Me ne fund dikush qe me kupton!Mire ja bere! Keshtu e duan disa llasticër si puna e ish-it tend.![]()
Me leket tona e hengrem a derbardhAh keta ishin ata çifti qe po hanin mengjes ta dish.
Pooo!!
Heren tjeter @Mia duhet te kete kujdes. Duhet tâi pershtate njerezit sipas ideologjive.![]()
Po ti tradhetare pse nuk i jep suport shpirteror vedhait?Kesaj rradhe po vi memeqe po e ha momentalisht
![]()
I bet testet e hantavirusit perpara se te hanit?Me leket tona e hengrem a derbardh
Me sinqeritet jo, pse mund te ket qen e infektuar ishja thua?I bet testet e hantavirusit perpara se te hanit?
Une vetem bashkoj, nuk ndaj.KERKESE PER DIVORC
E nderuar ish Zonja @Belle, e nderuar @Mia@
Me kete shkrese, ne gjendje te plote ndergjegjeje dhe me mbetjet e fundit te durimit njerezor, kerkoj zgjidhjen e menjehershme te kesaj lidhjeje, e cila ne fillim u paraqit si dashuri, por me vone rezultoi te ishte nje eksperiment metafizik mbi vuajtjen.
Kam ardhur ne perfundimin se bashkejetesa jone nuk eshte me nje martese, por nje traktat i heshtur mbi absurditetin e ekzistences. Ti nuk je me grua per mua! je prove filozofike se njeriu nuk vuan sepse dashuron, por sepse shpreson kot.
Une nuk kerkoj hakmarrje. Hakmarrja do te ishte teper romantike per kete rast. Kerkoj vetem largim! ate lloj largimi te ftohte, te qarte dhe te domosdoshem qe edhe Schopenhauer do ta quante âhapi i pare drejt pakesimit te dhimbjesâ.
Ne kete martese kam humbur kohe, qetesi dhe disa iluzione te pavlefshme. Pasurine mund ta ndajme. Fjalet, jo. Ato tâi le ty, sepse gjithmone ke ditur tâi perdoresh per te krijuar mjegull aty ku duhej te kishte thjesht heshtje.
Prandaj kerkoj divorcin, jo sepse zemra u thye, por sepse arsyeja me ne fund u zgjua.
Me respektin qe i takon nje gabimi te gjate,
Ish-burri yt L0verman
Une vetem bashkoj, nuk ndaj.![]()
Vendosje e zgjuar shoku Vani, apo nuk eshte rritur dhe benzina
Vendosje e zgjuar shoku Vani, apo nuk eshte rritur dhe benzina![]()
Do behesh me artrit shoku VaniKu ma ndien mua nga benzina. Me kemb marr qytetin nga fillimi në fund!
Zoti ta shtofte inatin!@YOKO eshte e vertet apo theshethem?
Kam te drejten time te perjetoj momente lumturie larg zhurmes tende
Zoti ta shtofte inatin!
Se po tu shtua inati ty mua me behet qejfi![]()
Ai iku per te gjetur qetesi, por ajo edhe heshtjen e tij e denoi si faj.