per kaq gje do e qerasec?? lol
50 lekë bën tekja.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !per kaq gje do e qerasec?? lol
Jo se po bëj detoks,që kur pashë atë kinezin që po shurronte në depozitën e birrës mu bë një si kokël në fyt.
E dua të zime dy her.Në kumbullat tona nuk ka pshurr njeri tanku.
Rakia e kumbullës është hilaq.
E dua të zime dy her.
Ncuk, une di mire ca themJo shoqe, e ke gabim. Mos e mbro kot. Ur blinded tani e se shikon.![]()
Fiks, ka ardh mosha te ham leket e pensionit te burritDuhet me gjet nje burre se vitin tj jam 35
Fiks, ka ardh mosha te ham leket e pensionit te burrit![]()
Do martoheni me mua se kam qef të.kem dy gra?Fiks, ka ardh mosha te ham leket e pensionit te burrit![]()
Sa e ke pensionin ti?Do martoheni me mua se kam qef të.kem dy gra?
Jo per dy graSa e ke pensionin ti?
Ske me nerva as per dashuri, as per seks, as per drama, do vete nje burre te pasur qe te paguaje babysitterFiks, ka ardh mosha te ham leket e pensionit te burrit![]()
Të madh e kam.Sa e ke pensionin ti?
Ec se e kam nje plan si te te heq qafe pa lene gjurme.Të madh e kam.
te henksha metaforatTë madh e kam.
maroj per humorin tend, jo te gjithe e kuptojne.Siç duket kulturën nuk e paska ne çdo aspekt ...por me vjen mire qe qenka i pari ne kulturë...ka shume domenjethe ...
Ja foli dhe kjo plaka tjeter,Hej Hera, ti je e ndjeshme per humorin e tankut.ai ben shaka goxha dhe kurre nuk ofendon njeri.
![]()