• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cila eshte mosha juaj?

Cila eshte mosha juaj?

• -17 vjec

Votes: 3 3.5%
  • 18-24

Votes: 17 19.8%
  • 25-29

Votes: 24 27.9%
  • 30-35

Votes: 14 16.3%
  • 36-43

Votes: 16 18.6%
  • 44-55

Votes: 10 11.6%
  • 55+ vjec

Votes: 2 2.3%

• Numri i votuesve
    86
Po qe shkoni ju te dy 😁 te ishe femer ti pz do ishit lidh bashke , aq shume shkoni ne komunikim 🤩
O SiBor..... se me ngeli ne mendje kjo qe ti the.
Nuk e di pse me doje mua fember por po sikur te ishte ay si fember e te ishte Peshkaqenia 333, se me eshte bere fiksim nashi ???? pasi un kam me karakter bureror e nuk jam pehlivan si ay eeee si thua?

O SiBor..... se me ngeli ne mendje kjo qe ti the.
Nuk e di pse me doje mua fember por po sikur te ishte ay si fember e te ishte Peshkaqenia 333, se me eshte bere fiksim nashi ???? pasi un kam me karakter bureror e nuk jam pehlivan si ay eeee si thua?
Je me romantik ti -qesh- po dhe ashtu mund te ishte , i rashe shkrut une 🤩😁

E di qe e do me fort ate po sme ngel haterja joooo....mira do te ishte ashtu se do ja hiqja luspat komplet, edhe ato romantiquet :)
Jo jo je gabim coli, njesoj jeni per mua.. ai e di ca ka te vecante? eshte séducteur i lindur (sdi si i thone ne shqip) kurse ti je shume romantik.. skeni fare lidhje si karaktere edhe pse plotesoni nj tj.. ndaj ju thashe jeni « cift » i papare. 😊🤗

Jo jo je gabim coli, njesoj jeni per mua.. ai e di ca ka te vecante? eshte séducteur i lindur (sdi si i thone ne shqip) kurse ti je shume romantik.. skeni fare lidhje si karaktere edhe pse plotesoni nj tj.. ndaj ju thashe jeni « cift » i papare. 😊🤗
Eshte joshes nese vertete eshte e njejta fjale me te njejtin kuptin ne inglizce.

Po qe ai joshes un te shkrij ne goje ....gjithsesi po te falenderoj per fjalet e mira o SiBora -dora-

Eshte joshes nese vertete eshte e njejta fjale me te njejtin kuptin ne inglizce.

Po qe ai joshes un te shkrij ne goje ....gjithsesi po te falenderoj per fjalet e mira o SiBora -dora-

Ate e ka sja heq dot 😁 Ti je potik, romantik, je me i vertete te ndjenjat se ai qe di te joshi. 😁

Ate e ka sja heq dot 😁 Ti je potik, romantik, je me i vertete te ndjenjat se ai qe di te joshi. 😁
Qeni qepen ta haje do ta pranoj se e ke thene ti dhe kur ti e thua pas te vjen nje gjithesi e tere femerore qe kurre se kane lene ne balte sensoret e jetes.

Te dy ata shejtanes si Peshku por edhe ai shoku shapka, jane joshes dhe u bejne magji cupave por ata nuk duan tja dine nga romantiqua, qe per ta ka dale ne pension.
Kurse un do te mbes dishepull i orakullit te romanticitetit sI e vetmja migme ne kete bote qe i jep jete e vibrim qenesise tone :)

Qeni qepen ta haje do ta pranoj se e ke thene ti dhe kur ti e thua pas te vjen nje gjithesi e tere femerore qe kurre se kane lene ne balte sensoret e jetes.

Te dy ata shejtanes si Peshku por edhe ai shoku shapka, jane joshes dhe u bejne magji cupave por ata nuk duan tja dine nga romantiqua, qe per ta ka dale ne pension.
Kurse un do te mbes dishepull i orakullit te romanticitetit sI e vetmja migme ne kete bote qe i jep jete e vibrim qenesise tone :)

Patjeter Coli, ja ta them un shkurt fare, ti je per nate ata jane per nje nate 😁🤣🤣🤣🤣

Back