Atij i ka humb sharmi gjate vitete, ce duamNe qitje pa predha po eshte po ne te tjerat jemi ne, te rinjte e fshatit.....
PZZZ: si ka mundesi qe nuk po e nuhat gjakun ai birbua?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Atij i ka humb sharmi gjate vitete, ce duamNe qitje pa predha po eshte po ne te tjerat jemi ne, te rinjte e fshatit.....
PZZZ: si ka mundesi qe nuk po e nuhat gjakun ai birbua?
Nuk ben ta hedhesh si kulm krapit nje sharm te tille perandorak, te lutem!Atij i ka humb sharmi gjate vitete, ce duam
mashalla 42 ... e si ikin vjetët...Titulli: Ca Moshe Kenië
Me shume se 20 me pak se 30![]()
Mosha ime eshte moshe e pershtatshme per te gjitha moshat e grave![]()

Desha me e than ne menyre te kulturuari re gjate, me mire te thoje mosha Xhigolo![]()
SKisha dyshim qe je 25 edhe pse me dukeshe vetem 17Përgjigje e: Cila eshte mosha juaj?
25 per tani por per nje muaj 26...jeesh na erdhen 30tat![]()
Pse na kujton kete temeSKisha dyshim qe je 25 edhe pse me dukeshe vetem 17![]()
69 e ti si u a
Po ti më ngel në dorë me këtë moshë
Po ti më ngel në dorë me këtë moshë![]()
Po rinohesh si Benjamin Buttons18-24