Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Cristiano Ronaldo obrigado

Jam 100% i BINDUR qe @Zana ka te drejte.

Fiton ARGJENTINA dhe 3-1.

PERSE?

Nuk me pyeti ajo mua,por une ate.

VAMONOS.

Kta jane fenomene cirku.
Ky , Mesi, dhe ca te tjere qe do nxjerri fifa tani.
E kane kthyer Fifan ne biznes keta. Shesin artikuj sportiv nen emrat e ketyre firma si Adidas dhe Nike, ja pse u duhen emrat e ketyre dhe u bejne kaq buje.
Keta per futboll jane qe te dy...

E keni vene re... vetem grate jane tifoza me keta. Grate qe nuk marrin vesh fare nga futbolli.
Grate dhe @Akrepi .
Edhe ai shejtan i ka qef.

Kta jane fenomene cirku.
E kane kthyer Fifan ne biznes keta. Shesin artikuj sportiv nen emrat e ketyre firma si Adidas dhe Nike, ja pse u duhen emrat e ketyre dhe u bejne kaq buje.

E keni vene re... vetem grate jane tifoza me keta. Grate qe nuk marrin vesh fare nga futbolli.
Grate dhe @Akrepi .
Kshu noi....mushqerre e ke lovuar(kohet e fundit).

Kta jane fenomene cirku.

Grate dhe @Akrepi .
Esht e vertete qe futbolli esht kthy ne biznes , por me te mire se kta dy nuk besoj se do dalin per nje kohe te gjate .

Ishte futbolli me i lezetshem para disa vitesh ku gjith luftonin per fanelle…

Back