Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Omg e dija qe kam provokuar thelle ne telat e tulit tend
thuaj qe je xheloz qe ske tulet e miaOmg e dija qe kam provokuar thelle ne telat e tulit tend![]()
Jam xheloz qe je aq perefektethuaj qe je xheloz qe ske tulet e mia![]()
Jam xheloz qe je aq perefekte![]()

Futu ke shpirti i drague dy minutathuaj qe je xheloz qe ske tulet e mia![]()
Kshu kot...sa % e shqiptareve,kane gjasa ti marrin kto prodhimet???????????????View attachment 275241
Sa nga ju do nisnin dhe ju duket interesante qofte per te ndruar stilin e jetes,nje diete pa sheqer te shtuar?
Un do e provoj thjesht per te vene ne levizje vullnetin tim.
Znj. @Rexhina te sfidoj.![]()
He ore se sesht kaq e bukur
Pyetja është para apo mbas bukeE per sa kohe?
Unë te sfidoj duke mos ngrene fare për nje muaj - Autophagia1 muaj si mendon? Do futesh ne sfide?![]()
Un svuaj nga pesha e tepërt por nga ushqimi pisllik.Unë te sfidoj duke mos ngrene fare për nje muaj - Autophagia
Kjo diete eshte me taban
Nje herë e kam provuar për 5 dite dhe humba exactly 5 kg … true story
Spaske gustoHe ore se sesht kaq e bukur