• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Diskutime per ekonomine dhe politiken shqiptare me rastin e zgjedhjeve 2025

te me kishte thirrur qofte edhe 1 ore , por dhjaksi, pedeja, kaka, nuk pati kurajo dhe ndershmerine te me therriste dhe takonte, pikerisht se eshte i dhjere, a e kupton kaq gje @Zana e dashur,
po nuk e kuptove dhe kaq gje, nuk kam se ç(te boj, do te thote qe nuk kupton, ose je e verber ndaj tij,
Zana nuk eshte e dashura jote.
prandaj mos i thuaj kot ' e dashur Zana '...

Je komplet jashte kontekstit , Pjer … dhe k’to muhabetet neper tryeza dhe jashte forumit mbajini edhe jashte forumit se nuk pijne as uje .

C’fare them une e c’fare me argumenton ti … nuk kane as hic fare lidhje njera me tjetren pervecse Reklamave personale per interesin tend dhe te shoqerise tende … k’to mblidhuni jashte dhe diskutojini edhe rreth gotes se rakise se eshte viti 2025 . 😀

Naten e mire .. Pjer dhe gjume te embel 🙂
shife kete e dashur, mbase ndryshon mendje ;

shife kete e dashur, mbase ndryshon mendje ;

Ky eshte kopje versioni i Sali gomarit .. Pjer , dhe e kam dhene Edhe mendimin tim per te tek tema e tij .

Nese ate popull sot e mban mendja tek ky langaraq… atehere vertete qe paskan ngelur akoma 40 vjet pas .

ah, se tani mu kujtua @Zana , tani qe me doli si fandi-spathi ketu ky @Xha Tani , ky para nja 2-3 vjetesh me dha numrin e telefonit te palles, dhe sapo mbrrita ne belgjike i shkruajta se kush jam, dhe se para ca viteve i kisha shkruar nje leter per investimet nga obligacionet e CO2, gje edhe qe e çliron qeverine nga shpenzimet e sforcuara,
prita per pergjigje, por asnje pergjigje, cari nuk donte ose nuk kuptonte,
keto muajt e fundit e shoh ne fejsbuk, ç'o ku fut noi vidio reklam, ç'o ku debaton me bashen, pra vazhdon te jete politikan i fasadave,

ah, se tani mu kujtua @Zana , tani qe me doli si fandi-spathi ketu ky @Xha Tani , ky para nja 2-3 vjetesh me dha numrin e telefonit te palles, dhe sapo mbrrita ne belgjike i shkruajta se kush jam, dhe se para ca viteve i kisha shkruar nje leter per investimet nga obligacionet e CO2, gje edhe qe e çliron qeverine nga shpenzimet e sforcuara,
keto muajt e fundit e shoh ne fejsbuk, ç'o ku fut noi vidio reklam, ç'o ku debaton me bashen, pra vazhdon te jete politikan i fasadave,
thuaje hapur qellimin tend te djallzuar , qe doje dhe lakmoje postin e Ministri i Ekonomise...

por ti nuk e di qe per ate post paguhen mbi 2 meleon euro...

kurse ti nuk jep 20 grosh e jo me meleona euro 🤣🤣😛

thuaje hapur qellimin tend te djallzuar , qe doje dhe lakmoje postin e Ministri i Ekonomise...

por ti nuk e di qe per ate post paguhen mbi 2 meleon euro...

kurse ti nuk jep 20 grosh e jo me meleona euro 🤣🤣😛

kur morri pushtetin palloshi ne 2013, biles pak me perpara, edhe me vone, i kam thone, qe; per 4 vjet i jap aty tek 340-370 milion euro, per te mbuluar pa merak ter shpenzimet e qeverise, ku hynin edhe shpenzimet sociale, pra per ty e ter shtresen e varfer,
une nuk jap para, as edhe nje cent, per te marre nje post, kjo eshte kundra principit tim, dhe palloshi e di shum mire kete, prandaj ai ka zgjedhur gjithmon njerzit e korruptuar dhe pa integritet,

I shkruajte se kush je ?
Po kush je ti o Pjer ? Qe u dashka qe te merret palloshi me Ty ? Ke ndonje rol me rendesi kshu apo c’fare ?

I shkruajte se kush je ?
natyrisht, dhe pedeja me njeh nepermjet nje keshilltari/advizori te tij, (shume veta e dijne kete gje, si ka mundesi qe ti nuk e di, apo tani ke dal nga veza)

Po kush je ti o Pjer ? Qe u dashka qe te merret palloshi me Ty ? Ke ndonje rol me rendesi kshu apo c’fare ?
po kur nuk di, ç'fet kot athere, pse duhet te bohesh qesharake ne syt e te tjerve, gje qe une nuk e dua,

natyrisht, dhe pedeja me njeh nepermjet nje keshilltari/advizori te tij, (shume veta e dijne kete gje, si ka mundesi qe ti nuk e di, apo tani ke dal nga veza)

po kur nuk di, ç'fet kot athere, pse duhet te bohesh qesharake ne syt e te tjerve, gje qe une nuk e dua,
Po njeriu prezantohet Kur flet ne emer te tij … une nuk fus fall dhe as nuk interesohem ndonjehere jashte Ekranit per anetare .

Por gjithsesi ti dukesh nga gjuha qe perdor ndaj tij ..qe je askushi Pjer dhe me vjen keq .

e prishe dhe me Zana 🤣🤣😛

Po njeriu prezantohet Kur flet ne emer te tij … une nuk fus fall dhe as nuk interesohem ndonjehere jashte Ekranit per anetare .

Por gjithsesi ti dukesh nga gjuha qe perdor ndaj tij ..qe je askushi Pjer dhe me vjen keq .
po kete e ke lexuar,

Pjero , ku eshte fitimi me Kriptomonedhat , dhe cfare vlere kane ato me te vertete...

kur u njohen ne europe , dhe sa te njohura jane ato per shqiptaret dhe krejt ballkanin ?

faleminderit per pergjigjen tende qe nuk dihet kur mberrin tek hallexhiu..🤣🤣😛

Pjero , ja vlen te investosh ne Bitcoin ?
tani jo, sepse vlera e saj eshte e larte, te investohej ne bitkoin para 5-7 vjetesh po edhe ia vlente, tani jo,
gjithmon eshte interesante te investosh ne diçka te re qe sapo del, dhe qe e ka vleren te ulet ne fillim, se me mbrapa vlera e saj rritet dhe nuk eshte me interesante,

Pjero , ku eshte fitimi me Kriptomonedhat , dhe cfare vlere kane ato me te vertete...

kur u njohen ne europe , dhe sa te njohura jane ato per shqiptaret dhe krejt ballkanin ?

faleminderit per pergjigjen tende qe nuk dihet kur mberrin tek hallexhiu..🤣🤣😛
vlera e kriptomonedhave, rritet nga besimi i njerzeve, sa me shume blerje te kete, qe do te thote me shume besim, aq me shume edhe vlera i rritet,
bitcoin-i eshte sot me popullori, ku ka me shume kliente qe operojne me te, mirpo fatkeqesisht shumica e bankave qendrore (per te mos thene te gjitha) nuk e njohin ate,
ne amerike, disa kompani, dyqane, etj, kane filluar nga pak ta njohin nga pak ku ti mund te blesh me bitkoin, biles mund te blesh edhe makine,
ndersa ne europe, thjesht operohet vetem per transaksione, shit-blerje bitcoini, dhe nje pjese e vogel e njerzeve e pranojne per shit-blerje te sendeve personale,
per shqiptaret e qyteteve te medhaja, sidomos per te rinjte, bitcoini eshte i njohur para nja 7-9 vjetesh, ndersa keto 4-5 vjetet e fundit shohim edhe shqiptare aktiv me kete kriptomonedhe,
une e kam njohur bitcoinin qysh ne fillimet e saja, kur vlera e saj nuk i kalonte 20-30 dollai , me mbrapa shkoi 200 dollare, dhe doja te bleja ne ate kohe nja 2-3 bitkoin, mirpo nuk dija, nuk kisha telefon me internet si tani, ne kompjuter disa vetem kopie-paste, pra kam qene mbrapa nga ana praktike, nderkoh qe isha para se te tjeret nga ana teorike per te tera kriptomonedhat dhe sidomos per obligacionet dhe aksionet,
vete kam pas blere aksione te dy kompanive te ndryshme, veprime qe behen banke ose dhe vete kompanine ku ti iu blen aksionet, dhe kam dale me fitim, fitim qe ti e prek me dore, jo si kriptomonedhat ku ti mund te jesh milioner por ne celuloid, ne ajer,

Back